Sarah Jessica Parkerová: Pracuje za pultem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sarah Jessica Parkerová: Pracuje za pultem

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker (Ženy - E15)

Moc často se nestává, že by vás při nakupování obsluhovala hollywoodská hvězda.V době koronavirové je ale, zdá se, možné všechno. Pokud byste se teď vydali »šopíkovat« do samého srdce New Yorku, s výběrem bot by vám pravděpodobně radila herečka Sarah Jessica Parkerová (55)…

Nejenže k tématu rozhodně má co říct – vždyť její postava novinářky Carrie z televizního hitu Sex ve městě byla na botičky doslova ujetá. Ona navíc obchod v lukrativní čtvrti na Manhattanu vlastní! Ačkoli do obuvnického řemesla začala fušovat už v roce 2014, před podnikem, který nese prostý název SJP, pořád stojí fronty. A protože kvůli pandemii chybí zaměstnanci, musela Sarah minulý týden přiložit ruku k dílu a střihla si jednu desetihodinovou šichtu v kůži prodavačky.

Není z levného kraje

Do obchodu přikvačila, jak se patří, v roušce a černých kozačkách ze své nové kolekce. Po příchodu si ani nestihla sundat kulicha, a hned se pustila do přerovnávání výlohy, přísná šéfová! Tvrdá ruka je ale při podnikání ve Velkém jablku potřeba. Konkurence je obrovská a tržby od začátku pandemie klesají… Během její směny se ovšem dveře obchodu netrhly. Jasně že za tím zřejmě stál fakt, že tu ten den dámám s výběrem lodiček radila právě slavná herečka. I za běžného provozu si ale Parkerová na nedostatek zákazníků nemůže stěžovat. „Máme tu boty pro každou ženu,“ vysvětlovala před časem Sarah. „Podpatky, tenisky, kozačky… Vybere si každá.“ Nutno ovšem podotknout, že na nákup je třeba vyrazit s naditou peněženkou. Nejlevnější lodičky z aktuální kolekce tu totiž pořídíte za 345 dolarů, což je v přepočtu asi 7,5 tisíce korun.

Carrie by měla radost

Cena ovšem nešplhá do astronomických výšin jen tak pro nic za nic. Botky podle návrhů Parkerové ručně vyrábějí v Itálii. A herečka staví na jednom základním pravidle: Aby i sandálky na vysokém podpatku byly co možná nejpohodlnější. „Jde o spolehlivé boty, které se díky svému nadčasovému designu doplněnému o kožené komponenty a mašle hodí jak na slavnostní rande, tak na oběd s kámoškami,“ říká.

Celý článek najdete v tištěné verzi Nedělního Aha! 7.2.2021



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.