Z toho už »nevybruslí«! Lhářka Meghan se odkopala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z toho už »nevybruslí«! Lhářka Meghan se odkopala

Skandální biografie o životě v královské rodině Finding Freedom (Hledání svobody, pozn. red.) je v oběhu už od léta. Harry (36) i Meghan (39) se od ní veřejně distancovali s vysvětlením, že k vydání publikace nikdy nedali souhlas, natož aby ji autorizovali. Jenže pravda většinou vyjde na povrch. To se právě děje i v případě tohoto páru.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
19. 12. 2021 04:50

Tak zas já o rok později.Definitivně prasklo že oba na knize spolupracovali mnohem více než se tušilo a při jimi vyvolaném soudním sporu který se týkal zveřejnění dopisu Meghan otci a kde Harry a Meghan tvrdili že si soukromí chrání a nikdy nikomu neodhalili nic ze soukromí vyšly najevo emaily kterými instruovali svůj peersonál co jak a kdy má autorům pustit,profláklo se že Meghan ten inkriminovaný dopis otci sestavovala tak aby po zveřejnění "působil na veřejnost citlivě"a sám kdysi čestný voják píše personálu že musí být schopni zároveň dostat do knihy svou verzi událostí a zároveň jakoukoli spolupráci na knize absolutně popřít.Aha to nějak nezajímá.Kuriozní je že spor přesto vyhráli s odůvodněním že měli právo očekávat že soukromý dopis zůstane soukromý.Takže žalovaný tisk podal něco jako dovolání a soudit se bude dál.Měl jsem za to že precedenční právo zamezuje rozsudkům "jednou tak jednou tak"kdy se stejné periodikum(Daily Mail)domáhal práva na zveřejnění Charlesových dopisů ke kterým přišel tak že zblbnul jednu z jeho sekretářek aby jim je dala s odůvodněním že když to napsal někomu(třeba příteli)už nemůže čekat že dopis zůstane soukromý(proč?)Spor Daily Mail taky prohrál s tím že dopis je po odeslání majetkem toho přítele a ten by ho zveřejnit mohl ale Mail k němu přišel nezákonně.Meghanin otec by podle tohoto zdůvodnění dopis zveřejnit mohl.Ne že bych aplaudoval tomu že otec předá tisku dopis od dcery ale Harry a Meghan po všech svých nechutných akcích nemají nárok na nějaké ohledy,otec snad aspoň nelže.

tryskomys
25. 12. 2020 11:12

Podle toho,jak byla,,neúspěšná,,v díle o slonech,tak brzy i toto studio bude vidět,že jen plácá obvyklé žvásty jako Greta,výcvik na to ze svého vzdělání má,ale jinak byla neúspěšná modelka,herečka,tak si myslí,že bude úspěšná jako byli černí Obamovi,pořád jen někoho paroduje a po nich se opičí,takhle jsem to myslela.Pro Milla

Milla
19. 12. 2021 04:55

Díky za vzkaz,našel jsem ho až teď.Jsem starší ročník,za mého mlada nám už maminky říkaly že lhát se nemá ale dneska to už asi nevadí.Takže sice nechápu proč mnohonásobné usvědčené lháře nějaká společnost zaměstná a jak je může část veřejnosti vůbec brát vážně.Nemluvě o tom jaké šílené sumy tyto dvě trapné celebritky za své výstupy inkasují.A poznamenám že Aha které tiskne mraky královských zpráv vycucnutých z prstů tu slavnou blamáž u londýnského soudu naprosto zamlčelo.

Milla
25. 12. 2020 00:10

Na jednu stranu pravda že drobet zakecala,naproti tomu taková Diana nebo Kate,otrlé mediální manipulátorky, na takovou otáz­ku(spo­lupra­cova­la?nes­polu­praco­vala?­)nemu­sely nikdy odpovídat protože jim ji nikdo nikdy nepoložil.A pro tryskomyšku-spolupracovat s ní sem tam chtějí,za co by jim jinak Netflix rád vyplázl ten neskutečný balík?

tryskomys
24. 12. 2020 11:39

Vždycky byla prolhanámjen vlastní prospěch,proto s ní nechce pomalu spolupracovat,jen její kabelka je zaslepený.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.