Naděje Hollywoodu Anya Taylor-Joyová: Jsem ošklivá a popřete to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hollywoodská naděje Anya Taylor-Joyová: Jsem ošklivá a popřete to!

Anya Taylor Joy
Anya Taylor Joy (Netflix/Instagram)

Proměnit se v rozmezí pouhých 7 měsíců v mutantku z jiného světa, britskou dohazovačku v historickém dramatu a nakonec i v geniální šachistku se sklony k závislostem chce pořádnou dávku talentu. A tu Anya Taylor-Joyová (24), objev roku v showbyznysu za rok 2020, do vínku rozhodně dostala. Pokud je tohle jenom začátek, máme se od ní rozhodně na co těšit…

Mohla by nosit nos nahoru. Seriál Dámský gambit, v němž hraje šachistku Beth Harmonovou, se stal nejsledovanější minisérií v historii Netflixu. Ani v době covidové nemá o pracovní nabídky nouzi. A navíc ji agentura AP ověnčila titulem Objev roku 2020 v showbyznysu. Anya Taylor- -Joyová přesto zůstává skromnou holkou. A co víc, pořád má mindráky ze svého vzhledu i hereckých schopností.

Neříkejte, že jsem hezká

V jejích čokoládových očích by se nejeden muž tuze rád utopil. Ten hypnotizující pohled vás chytne a už nepustí. A plné rty jí jistojistě závidí i sama Angelina Jolie (45). Nelze popřít, že tahle holka je prostě a jednoduše zajímavá. Ačkoli to sama odmítá. „Nikdy jsem si o sobě nemyslela, a asi si to ani nikdy myslet nebudu, že jsem hezká,“ uvedla Anya v rozhovoru pro magazín The Sun.

Boss Bitch Fight Hollywoodksých celebrit

Video se připravuje ...

„Rozhodně ne natolik, abych byla filmovou hvězdou.“ To jako vážně? Vzpamatuj se, holka! Vždyť tě už teď obdivuje celý svět… A to nejenom ten fanouškovský. Rozruch Anya budí i mezi kolegy. Například Marielle Hellerová (41), která s ní hrála v Dámském gambitu, ji označila za nejpilnějšího člověka, kterého zná. „Spolupracuje se s ní skvěle. Když někdo rozjíždí kariéru v mladém věku, snadno mu to stoupne do hlavy. To ale rozhodně není její případ,“ dodává.

Osudový Gambit

V minisérii Dámský gambit (k vidění na Netflixu) byla Anya fenomenální, role jí dokonale sedla. „To proto, že jsem cítila její osamělost, to, jak se zoufale snaží pochopit svět,“ vysvětluje herečka. „Byla jsem tou postavou úplně posedlá.“ Na příběhu Beth Harmonové, sirotká, který už v osmi letech poráží světové šachisty, ji prý nejvíc bavilo poznávat roviny jejího milostného života. „Nejdřív trochu působí lesba, pak se to změní. Ale způsob, jakým ta holka pohlíží na sex, je strašně zajímavý.“

Takhle se změnili kvůli svým filmovým postavám

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (28. 2. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.