Příběh zesnulé zpěvačky: Tom Jones kvůli ní riskoval kastraci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bizarní příběh zesnulé zpěvačky: Tom Jones kvůli ní riskoval kastraci!

1971: Se ženatým Jonesem měla aférku na konci 60. let.
1971: Se ženatým Jonesem měla aférku na konci 60. let. (Foto Profimedia.cz)

Náhle zemřela zpěvačka Mary Wilsonová (†76), zakladatelka soulové kapely The Supremes. Jejímu půvabu podlehl třeba »Velšský tygr« Tom Jones (†80) – a jak kvůli ní manželka Melinsa hrozila: Vykastruju tě!

Skupina The Supremes vzala v 60. letech útokem americké hitparády a přivedly černošskou hudbu mainstreamovému publiku. Dívčí trio si získalo respekt i u Beatles či Toma Jonese, který měl dokonce s Wilsonovou milostné pletky! Jeho žena Melinda však na aféru přišla. „Hned to ukončíš, nebo ti ho uříznu!“ hrozila mu prý zcela vážně.

„A bez koulí nebudeš schopný ničeho!“ dštila síru na zpěváka, o jehož obřím mužství (sám si penis pojmenoval Wendell a dopřával mu prý koupele v ústní vodě, aby ho zbavil bakterií) a sexuálních dovednostech kolují legendy. Jejich láska tak musela skončit a Wilsonová si posteskla, že jí »Velšský tygr« provždy zlomil srdce.

Vzali jí na hůl...

Výtečná zpěvačka se stala zakládající členkou The Supremes již v 15 letech. Zatímco z Diany Rossové (74) se později stala ikona taneční hudby, Wilsonová sklízela jen drobty. Navzdory řadě hitů si kvůli nenasytným manažerům po 10 letech ve skupině vydělala jen sto tisíc dolarů. Na sólové dráze už se jí ale vedlo lépe, natáčela desky, hrála v muzikálech, psala knihy a server Celebrity Net Worth její aktuální majetek vyčíslil na nějakých 8 milionů dolarů čili přes 170 milionů korun.



Přečtěte si
zdendulin
1. 3. 2021 • 14:49

když tom jones není mrtví ty vole

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.