Herečka z Bondovky o Česku: V životě jsem neviděla opilejší lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka z Bondovky v Česku: V životě jsem neviděla opilejší lidi!

Rosamund Pikeová v Dnes neumírej
Rosamund Pikeová v Dnes neumírej (Profimedia)

Již rok a půl žije herečka Rosamund Pikeová v Praze spolu se svým manželem Robiem Uniackem (60) a snyny Solem (8) a Atomem (6). Herečka zde natáčí seriál The Wheel of Time a za tu dobu, co v České republice pobývá, měla možnost zemi i její obyvatele poznat o trochu lépe.

Život v Praze si herečka známá z bondovky Dnes neumírej pochvaluje.  Díky natáčení seriálu měla pochopitelně možnost se dostat i na jiná místa po Česku. „Praha je město kultury a příležitostí. Nachází se ve středu Evropy, takže je to perfektní místo na výlety autem. Už jsme pár zajímavých míst v okolí prozkoumali,“ přiznala herečka v talk show, v níž byla pochopitelně pouze virtuálním hostem. 

Vzhledem k tomu, že v Praze žije již skoro dva roky, pochopitelně jezdí na výlety i se svou rodinou. Se svými netradičními zážitky, které má spojené s Českem, se svěřila divákům talk show Jimmyho Kimmela. „Vzala jsem kluky na vodu, slyšela jsem, že to je tradiční česká aktivita rodičů s dětmi,“ prozradila v rozhovoru s Kimmelem, jak píše Super.cz.

Trailer k novému filmu James Bond: No Time to Die

Video se připravuje ...

Herečka však situaci krapet podcenila, když si myslela, že na vodu jezdí skutečně jen rodiny s dětmi. Narazila totiž na skupinku, která právě oslavovala rozlučku se svobodou. Čirou náhodou se tak stala svědkem pro ni nevídané události. „Přísahám, že jsem v životě neviděla opilejší lidi než na jedné z loděk. Muži, kteří si stoupli a okamžitě spadli na hubu. Jeden z lodi vypadl, kompletně se vymáchal v bahně a pak se vyškrábal zpátky a bahnem zašpinil i holky,“ vyprávěla Pikeová pobavenému moderátorovi. Herečka, která si vysloužila nominaci na Oscara za hlavní roli ve filmu Zmizelá, v Česku zůstává i přes kritickou situaci okolo covidu.

Zesnulý "Bond" Sean Connery (†90): Odmítl půl miliardy za nový film!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bre-burda
5. 4. 2021 • 22:37

Dáma zažila naše "vodáky" na Vltavě. Tam je to pověstné!

Alva
5. 4. 2021 • 10:31

To paní toho asi moc neviděla, žije v bublině? a co ty párty mezi umělci?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.