Schytali to hodně krutě! Drsný políček pro Harryho a Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Schytali to sakra krutě! Drsný políček pro Harryho a Meghan

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Svým pro někoho slabošským jednáním se mladší z princů zajedl dokonce i výrazným osobnostem britského showbyznysu. Kritickými slovy nešetřil ani punkový zpěvák Johnny Rotten ze Sex Pistols. Co mu vzkázal?

„Nazdar, vrať peníze daňovým poplatníkům,“ opřel se do Harryho (36). Je ale pravda, že ani v minulosti se neváhal „obout“ do poměrů v královské rodině. Už v době velké popularity Sex Pistols stvořil i několik antimonarchistických hitů, jak píše web Expres.cz. Jak mu ale přibývaly roky, postupně otočil a v posledních letech se netajil tím, že je z něj de facto monarchista.

Jenže Harry mu leží v žaludku. Ani on nestrávil, že si nechal z peněz daňových poplatníků vystrojit okázalou veselku a zrekonstruovat sídlo, aby pak udělal „pá pá“ a zmizel se svojí ženou do USA. „Tenhle princ Harry, ten se vůbec nesnaží situaci kolem sebe zlepšit. Myslí jen na sebe! Fajn, ahoj. Vraťte peníze zpět,“ cituje vzkaz Johnnyho Rottena The Sun.

Johnny Rotten ze Sex Pistols na koncertě nadává labouristické straně:

Video se připravuje ...

„Je hrozná věc to říct, protože on to samozřejmě nemůže udělat, oficiálně o to nikdy nežádal, ale on zkrátka nutí lidi, aby ho nesnášeli. Měl si vybrat lepší cestu,“ dodal známý zpěvák.

Ten pochopitelně nikterak nešetřil ani Meghan. „Je to příšerný člověk. Velmi špatná herečka. Ale teď je v mistrovské třídě. (...) Pokud oni nechtějí být součástí královské rodiny, proč se nevzdají titulů, nepořídí si obecní byt a neseženou si normální práci?“ prohlásil na jejich adresu.

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.