Dusno kolem syna Meghan a Harryho graduje: Královna v ofenzívě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dusno kolem syna Meghan a Harryho graduje: Královna vytáhla eso z rukávu

Královna Alžběta nutí Meghan Markle ke změně příjmení
Královna Alžběta nutí Meghan Markle ke změně příjmení (archiv)

Viníci kauzy s odstraněním křestního jména Meghan Markelové (39) z rodného listu přeci jen nejsou zcela jednoznační, jak se na první pohled mohlo zdát. Poté, co se prstem ukázalo na samotnou královnu Alžbětu II. (94), vyšlo najevo, že vina může být na straně personálu vévodů.

Přehazování horké brambory mezi Buckinghamským palácem a Meghan s princem Harrym (36) snad nikdy nedospěje ke konci. Na počátku tohoto konfliktu byla údajně na vině Meghan kvůli svému vypočítavému přístupu, později se bumerang vrátil samotné královně, která se rozhodla vytasit své eso v rukávu – královské protokoly.

Chyba v rodném listě Archieho (1), v němž bylo v kolonce pro matku vynecháno křestní jméno a zůstal pouze královský titul, je ale prý v závěru na straně bývalých zaměstnanců Meghan a Harryho. „Rodný list byl pozměněn bývalým zaměstnancem vévodů ze Sussexu s cílem soudružnosti jmen a titulů vévodkyně s dalšími osobními dokumenty,“ prozradil serveru Daily Mail královský zdroj.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Palác již tradičně začal hrát mrtvého brouka a k situaci se dále odmítl vyjadřovat. Komunikační tým Sussexů však uvedl, že královský protokol nemůže ovlivňovat občanské dokumenty, jako je řešený rodný list syna Meghan a Harryho. Na druhou stranu se stejný komunikační tým zasloužil o tuto mediální kauzu vzhledem k hledání viníků bez ověření faktů.

Žantovský: Brexit rozděluje i královskou rodinu. Trump porušuje všechna pravidla a zvyklosti

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.