Holka, nebo kluk? Meghan a Harry už mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Holka, nebo kluk? Meghan a Harry už mají jasno!

Meghan a Harry už prý znají pohlaví.
Meghan a Harry už prý znají pohlaví. (archiv)

Zatímco my všichni budeme až do porodu Meghan (39) tipovat a hádat, jestli se Archie dočká brášky, nebo sestřičky, rodiče už prý odpověď na tuto otázku znají! Vyzradil to zdroj z jejich okolí. Ten taktéž promluvil o výběru jména pro dalšího potomka. (Ne)překvapivě se Harry a jeho žena tradice držet nebudou!

I když je v královské rodině pravidlem pojmenovat dítě po některém z významných živých či zesnulých členů rodu, vzpurný páreček si opět bude razit svoji vlastní cestu navzdory královským konvencím. „Jsem si jistá, že ani jeden z nich necítí povinnost použít jakékoliv ze ‚standardních‘ královských jmen. A také jsem si jistá, že znají pohlaví potomka, neboť je to v LA běžná praktika,“ vysvětlila královská biografka Ingrid Sewardová listu Daily Mail, jak uvádí Blesk.cz.

Harry a Meghan o natáčení podcastů: 

Spisovatelka se domnívá, že vévodové vyberou viktoriánské jméno. „Pro kluka by mohli vybrat Red, což je Redmond, Blue nebo Grey. U holčičího jména by se mohli inspirovat u květin – Daisy, Primrose, Violet nebo Ivy (Sedmikráska, Prvosenka, Fialka, Břečťan – pozn. red). Nedomnívám se, že půjdou ve šlépějích Gwyneth Paltrowové a dítě pojmenují po ovoci,“ doplnila svůj názor. Trefila se? Uvidíme časem…

Vévodkyně Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.