Těhotná Veronika Kopřivová: Dvojčata na cestě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Veronika Kopřivová: Dvojčata na cestě?!

Těhotná Veronika Kopřivová
Těhotná Veronika Kopřivová (Instagram)

Ačkoli modelka a podnikatelka Veronika Kopřivová (29) miminko s modelem Miroslavem Dubovickým (29) plánovala, začátky těhotenství se neobešly bez krušných chvil. Ty zažívali oba budoucí rodiče, avšak každý po svém.

Expřítelkyně Jaromíra Jágra (49) se momentálně těší na příchod svého prvního potomka. Bříško se jí již zakulatilo a je vidět, že si těhotenství užívá. Ze začátku to ale taková idylka nebyla, jak Kopřivová přiznává. „Od pátého, šestého týdne jsem nemohla ani vstát z postele. Byla jsem velmi unavená a bylo mi opravdu špatně, zvracela jsem, ani pracovat jsem nemohla,“ prozradila v pořadu Showtime na FTV Prima.

Tyto stavy nejsou pochopitelně nic příjemného a dobrá nálada je rozhodně nedoprovází. Náročné chvíle tak zažil i modelčin partner. „Nesměl moc mluvit, nesměl na mě sahat a ráno nesměl vydávat žádné zvuky a nic po mně chtít. Měl to krušný, ten začátek. Ale třetí měsíc se to zlomilo a mně je teď naprosto skvěle,“ pochvaluje si Kopřivová.

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...

Za co je Veronika velmi vděčná, je fakt, že se jí podařilo otěhotnět na první dobrou. „Nečekali jsme ale, že to bude až takhle rychle. Vyšlo to v podstatě napoprvé. Jsme za to samozřejmě rádi,“ cituje modelku Blesk.

Pohlaví miminka si zatím budoucí rodičové nechávají pro sebe a třebaže byla šance, že by Veronika pod srdcem nosila děti dvě, nakonec bude mít miminko pouze jedno.  „Přítel je z jednovaječných dvojčat, a možná bychom byli radši, kdybychom také měli dvojčata. Když vidím, jaký spolu kluci mají vztah jako bráchové, je to moc hezké. I když je to zpočátku pro tu mámu jistě dost náročné, děti si pak alespoň společně vyhrají,“ přiznala v Showtime Kopřivová. Třeba ještě není všem dnům konec…

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.