Fanynky Brada Pitta šílí: To od svého miláčka nečekaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fanynky Brada Pitta šílí: To od svého miláčka nečekaly!

Brad Pitt
Brad Pitt (profimedia.cz)

Netočí se, ale na zadku doma rozhodně nesedí. Krasavec, kterého by chtěla mít doma nejedna fanynka, navlékl flanelku, roztrhané džíny a nátělník a pustil se do práce. Je snad z Brada Pitta (56) zelinář?

Oscarový herec skutečně šel „makat“ rukama a celé hodiny v Los Angles vozil a vykládal kravice z ovocem a zeleninou pro rodiny s nízkými příjmy, jak píše web Expres.cz.

„Brad vypadal jako skutečný hrdina. Celý den se nezastavil. Už jen vidět to, jak řídí velký náklaďák v South Central v Los Angeles v dobách covidu, bylo samo o sobě úžasné,“ řekl zdroj pro Daily Mail. 

Brad Pitt: Trailer filmu Sedm let v Tibetu

Video se připravuje ...

„Byl své práci úplně oddaný, rozhodně mu nešlo o to, aby se blýskl a ukazoval svou tvář a chlubil se charitou. Ten chlapík za práci fakt vzít umí,“ doplnil svědek Pittovy šichty.

„Popadl více krabic než kdokoli jiný, na vozíku nesl šest krabic najednou,“ dodal zdroj s tím, že při všech těchto aktivitách navíc sršel dobrou náladou. No není on skutečně k „sežrání“?

Brad Pitt: Trailer filmu Klub rváčů

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.