Soud Angeliny a Brada nabírá obrátky: DŮKAZY o domácím násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soud Angeliny a Brada nabírá obrátky: DŮKAZY o domácím násilí!

Angelina Jolie a Brad Pitt stále bojují o děti
Angelina Jolie a Brad Pitt stále bojují o děti (archiv)

Tvořili jeden z nejikoničtějších párů světového showbyznysu, než v roce 2016 vyplnili žádost o rozvod. Ten se hercům Bradu Pittovi (57) a Angelině Jolieové (45) podařilo dotáhnout do konce o tři roky později, soud ale stále řeší péči o děti. Do hry navíc vstoupilo svědectví o údajném domácím násilí...

To je podle webu The Blast připravena Angelina předložit soudu, který stále řeší finanční vyrovnání a způsob péče o děti. Zatím není jasné, kým a na kom mělo být násilí vykonáno – není ale těžké domyslet si, že na jedné straně bude Pitt a na druhé buď ona, nebo jejich děti – Maddox (19), Zahara (16), Pax (17), Shiloh (14) a dvojčata Knox a Vivienne (12). Zvlášť když krátce po rozchodu v roce 2016 vyšlo najevo, že Pitta vyšetřovala »sociálka « města LA, a dokonce i Federální úřad pro vyšetřování (FBI) za to, že měl herec během letu soukromým letadlem slovně a fyzicky napadnout syna Maddoxe. Nakonec byl ale zproštěn obvinění.

„Je to jen další pokus o prosazení vlastního smyšleného příběhu,“ prozradil nejmenovaný zdroj deníku Daily Mail. „V minulosti tvrdila Angelina něco podobného, a nebyla to pravda.“ Další prozradil stejnému plátku, že: „Angelina bojuje zuby nehty za to, aby získala, co chce. Svých dětí se nevzdá,“ doplňuje zdroj s tím, že soud požaduje svědectví ratolestí, které by mohlo mít největší váhu.

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer!

Video se připravuje ...

Víte, že...

...odhadovaná suma jejich společného jmění je 400 milionů dolarů, tedy v přepočtu 9,6 miliardy Kč?

Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.