Kouzlo dcery Angeliny Jolieové: Po mámě zdědila krásu i šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kouzlo dcery Angeliny Jolieové: Po mámě zdědila krásu i šaty!

Angelina Jolie s dcerami na Mezinárodním filmovém festivalu v Římě na premiéře filmu Eternals.
Angelina Jolie s dcerami na Mezinárodním filmovém festivalu v Římě na premiéře filmu Eternals. (profimedia.cz)

Herečka Angelina Jolieová (46) se jako každá máma ráda pochlubí svými dětmi. Na premiéře filmu Eternals v Londýně z nich nejvíc zaujala dcera Shiloh (15), která nejenže Angelině jako by z oka vypadla, ale navíc měla na sobě její šaty od Diora z roku 2019!

„Roste do krásy a moc jí to slušelo,“ ohodnotil jeden z účastníků dceru slavné matky. Angelina určitě nemusí pečlivě kontrolovat každý dolar, který utratí. A tak »recyklace « starších šatů svědčí o tom, že není tím typem hvězdy, která věci vyhazuje po jednom použití.

Vedle Shiloh ji na středeční akci doprovodily i další děti: Maddox (20), Vivienne a Knox (dvojčata, 13) a Zahara (16). Posledně jmenovaná si před 12 dny v Los Angeles na premiéru stejného filmu oblékla šaty značky Elie Saab, ve kterých byla její matka před sedmi lety na Oscarech. Inu, dobrá hospodyňka pro starší (leč stále krásné) šaty i přes plot skočí...

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 10. 2021 • 16:29

Angelina Jolie je v současné době strašná pizda, v jejích dětech se nevyznám, jen vím, že hrála v béčkových filmech a vzala si Brada Pitta. Údajně jí dal pár facek, ale protože je to hysterická nanda, měl jí přidat.O děti se hádala , o majetek dokrvava taky a povahově připomíná českou Lucinku Vondráčkovou : - just na tobě nenechám nit suchou a zaplatíš za to, žes mě nechal!

delphina
30. 10. 2021 • 08:30

Shilon je ten John,kterým se od dětství cítila? Takže se teď cítí být dívkou? Důkaz toho,jak je nebezpečný trend,že děti budou moci podstupovat přeěnu pohlaví už od dětství......je potřeba to ustát a nechat dozrát.Je pěkná po tátovi.

begonie
30. 10. 2021 • 05:24

Bože! To je kostra potažená kůží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.