Včelí královna: Dostala Angelina Jolieová žihadlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Včelí královna: Dostala Angelina Jolieová žihadlo?

K tomuto kousku musela sebrat hodně odvahy!
K tomuto kousku musela sebrat hodně odvahy! (Foto National Geographic/Dan Winters)

Jak to všechno může stíhat? Vychovává děti, natáčí a režíruje filmy, je ambasadorkou OSN a UNESCO. A k tomu všemu se rozvádí s Bradem Pittem (57).

Nyní se Angelina Jolieová (45) zapojila do dalšího projektu. Spolu se světoznámým fotografem Danem Wintersem a magazínem National Geographic vytvořili video a sérii snímků ke Světovému dni včel. Herečka se tak dramaticky proměnila z hollywoodské královny na královnu včelí, aby poukázala na užitečnost a důležitost tohoto hmyzu.

Angelina Jolie se vrátila jako Zloba! 

Video se připravuje ...

„Bylo mi příjemné být ve spojení s těmito nádhernými stvořeními. Poslouchat to jejich bzučení. Musíte být úplně klidní, což pro mě nebylo snadné,“ přiznala herečka, která dokázala pózovat pokrytá feromony pro přilákání včel celých 18 minut, aniž by dostala jediné žihadlo. „Jen jsem si musela ucpat nos a uši, aby mi do nich nevlezly,“ smála se. „Sdílíme spolu planetu, jsme na sebe napojení, ovlivňujeme navzájem své životy. To si musíme uvědomit, to byl záměr. Já jsem to cítila silně, je to skvělá zkušenost,“ dodala Angelina.

To nej z Oscarů: Twerkující Glenn Closeová a flirtování s Pittem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.