Herec Dominic Cooper zažívá rok hrůzy: Mamma mia! Ukradli mi auto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Dominic Cooper zažívá rok hrůzy: Mamma mia! Ukradli mi 5. auto!

Herec Dominic Cooper (43)
Herec Dominic Cooper (43) (CinemArt)

Herec Dominic Cooper (43), jehož zná celý svět díky roli v muzikálových filmech Mamma Mia!, je zoufalý: Už popáté za poslední rok šel k autu, aby zjistil, že mu bylo odcizeno!

Krádež luxusního Jaguaru XF za 1,7 milionu korun byla posledního kapkou. „Už toho má dost, chce se odstěhovat někam, kde se tolik nekrade,“ popsal jeden přítel hercovu frustraci. Dominic prý jaguára doslova zbožňoval a ztráta ho těžce zasáhla. Navíc už loni podobně přišel o tři automobily a letos v únoru o další. Policie je bezradná, ani jeden vůz se nepodařilo nalézt. Herec je přesvědčený, že si ho někdo vytipoval a krádeže byly provedeny na objednávku. I proto hodlá změnit adresu...

Sestřih z natáčení druhého dílu Mamma Mia

Video se připravuje ...

Láska z placu

Během natáčení Mamma Mia se Dominic alias Sky bezhlavě zamiloval do své filmové snoubenky Sophie představované Amandou Seyfriedovou (35). Dokonce kvůli ní opustil svoji přítelkyni, se kterou chodil 12 let. Zpočátku to byla láska jako trám, ale nakonec se s Amandou po roce randění rozešli.

Trailer k pokračování Mamma Mia! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.