Fešák Brad Pitt (56): Osobně začal pomáhat charitě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fešák Brad Pitt (56): Osobně začal pomáhat charitě

Brad Pitt se práce nebojí.
Brad Pitt se práce nebojí. (Foto Instagram)

Rozchod s člověkem dokáže pořádně zamávat, notabene když přijde v téhle nelehké době. Kdo hledá způsob, jak se s ním vyrovnat, nechť se inspiruje Bradem Pittem (56). Odhodil hvězdné manýry a v odrbaných džínech a volné košili začal brigádničit pro charitu.

Tenhle hercův nouzový džob měl hned několik výhod: nejenže při vláčení těžkých krabic zapomněl na strasti všedního života (na konci října skončil jeho románek se sedmadvacetiletou modelkou Nicole Poturalski), ale také pomohl potřebným. A navíc se do společnosti dostal úplně inkognito. V ležérním dělnickém modelu a s jednorázovou rouškou přes půl obličeje jej totiž nikdo ze spolupracovníků zprvu nepoznal…

Pittova nejlepší maska

Slunečné počasí vylákalo hollywoodskou star do skladů potravin na okraji Los Angeles, kde se konala charitativní akce na pomoc chudým rodinám. Brad nasadil rukavice, popadl rudlík a jal se nakládat bedny plné potravin do připraveného náklaďáku. Nikomu přitom nevnucoval, že je jedním z nejlépe placených herců současnosti a držitelem dvou Oscarů. Většina přítomných dokonce ani netušila, s kým má tu čest.

Brad Pitt: Trailer filmu Hanební pancharti

Video se připravuje ...

„Odnosili jsme pár krabic, poklábosili, bylo to fajn. A pak za mnou přišla kamarádka a povídá: Víš, kdo to je? Brad Pitt! To jsem nepochopil…“ popsal duchovní otec dobročinné akce DeAnthony Langston. Když už měl herec dost, dopřál si zaslouženou rauchpauzu. Kopl do sebe kafíčko, posilnil se zmrzkou a pobavil se s ostatními dobrovolníky. A poprvé od rozchodu s modelkou Nicole Poturalski se mu na tváři objevil úsměv. Jojo, dělání je lék!

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
29. 11. 2020 • 05:45

To je u mně správný,čestný chlap,nic ze sebe nedělá a snaží se v těžkých časech pomáhat,zatímco jiné ,,rádobyzvané hvězdy,,se schovávají za zdmi a ochrankou,do světa vytrubují jen plané a nesmyslné řeči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.