Jolie, nebo Aniston? Brad Pitt má prý políčeno na... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Jolie, nebo Aniston? Brad Pitt má prý políčeno na...

Brad Pitt chová sympatie i k docela jiné ženě.
Brad Pitt chová sympatie i k docela jiné ženě. (archiv)

V posledních měsících se hodně spekuluje o tom, jestli se Brad Pitt (56) vrátí k herečce Jennifer Anistonové (51), kterou před lety opustil kvůli Angelině Joliové (44). Jenže, jak se zdá, on má možná zálusk na úplně jinou ženu.

Velké sympatie totiž chová i k půvabné moderátorce Renee Barghové (33), která s ním vedla už řadu otevřených rozhovorů. Dokonce jí měl pozvat na rande! Že to mezi nimi jiskří, bylo jasně čitelné i při jejich posledním interview, které se odehrálo na předávání cen SAG. Na videu, které Barghová pyšně sdílela na svém instagramu, je opět celá bez sebe a musí se držet, aby na statného představitele Achilla z Tróji hned neskočila. Ke konci Brad šibalsky mrkne do kamery a dvojice opět zavede řeč, tentokrát soukromou. „Během rozhovoru jí Brad několikrát naznačil, že by ji rád vytáhl na večeři. Vyptával se jí, kdy se opět objeví v Los Angeles,“ prozradil americkému serveru New Idea zdroj blízký herci. „Renee je totálně jeho typ,“ dodal podle Blesku.

Pravdou je, že Jennifer Aniston není tak úplně nepodobná. Nechme se proto překvapit, jestli se mezi nimi rozhoří něco víc!

Brad Pitt: Trailer filmu Sedm let v Tibetu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.