Fotograf Brada Pitta: Ubodal matku své dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Fotograf Brada Pitta: Ubodal matku své dcery

Saul a Brad spolu trávili spoustu času.
Saul a Brad spolu trávili spoustu času. (Foto Profimedia.cz)

Co mu asi muselo táhnout hlavou, že se rozhodl opustit svět tak brutálním způsobem? Fotograf Saul Fletcher (†52), nejlepší kamarád Brada Pitta (56), který ho doprovázel na skoro všechny filmové festivaly, nejprve zavraždil matku svého dítěte a pak spáchal sebevraždu.

Ve středu ve 23.15 zavolala podle německého deníku Bild na berlínskou policii žena. Její otec se jí totiž svěřil s tím, že zavraždil její matku. Policie vtrhla do bytu a opravdu našla ubodanou ženu (†53), po vrahovi ale nebylo ani památky. Ukázalo se, že šlo o známého britského uměleckého fotografa Saula Fletchera, který z místa činu ujel svým vozem Porsche 911. Ve tři ráno byl pak nalezen na zahradě svého pozemku u jezera Rochowsee mrtvý. Podle Bildu spáchal sebevraždu.

Brad Pitt: Trailer filmu Sedm let v Tibetu

Video se připravuje ...

Temné umění
Fotograf-samouk pracoval v Berlíně dvacet let. Byl proslulý svými temnými kolážemi a o jeho práci byl velký zájem. Vystavoval v Londýně, Vídni, Pittsburghu a naposledy v New Yorku. Jeho poslední instalace nesla název Nenechte tmu, ať vás pohltí. „Používám vše, co mi přijde pod ruku. A vždy se snažím vyrobit něco dobrého z něčeho špatného,“ řekl kdysi Fletcher magazínu Financial Times. Hollywoodský idol Brad Pitt se zatím k nečekanému konci svého přítele nevyjádřil. Naposledy spolu byli spatřeni na loňském festivalu v Benátkách.

Brad Pitt: Trailer filmu Klub rváčů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.