Postřelený motorkář zmizel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Postřelený motorkář zmizel!

Kolem obecního úřadu projel nezraněn.
Kolem obecního úřadu projel nezraněn. (Foto PČR)

Střelec policistům stále uniká. Nedaleko stanice lyžařského vleku u obce Vysoká na Havlíčkobrodsku v polovině srpna postřelil Daniela Š. (25) na terénním motocyklu. Nyní ale zmizel i postřelený motorkář.

„Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při prověřování případu střelby, ke které došlo v pondělí 17. srpna kolem půl šesté večer,“ požádala mluvčí policie Jana Kroutilová. Mladého motocyklistu zasáhly dvě rány, vystřelené pravděpodobně z pistole ráže 9 mm. Zraněný muž si na místo stačil ještě mobilním telefonem přivolat pomoc. Poté byl záchranáři přepraven do jihlavské nemocnice, kde se podrobil operaci. Útočník prý mužům zákona stále uniká. Zem se však nyní překvapivě slehla i po postřeleném Danielu Š. Po propuštění z nemocnice zmizel. Přitom údajně chybělo málo a už začátkem srpna mohl Daniel Š. skončit za mřížemi. „Podílel se na dovozu léků z Polska pro výrobu drog,“ tvrdí zdroj Aha!.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.