Děsivá halloweenská dekorace: Na římse měli lebku člověka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Děsivá halloweenská dekorace: Na římse měli lebku člověka!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. (Shutterstock)

Na konci října se zejména v Americe slaví svátek všech mrtvých. Během Halloweenu řadu domů zdobí vydlabané dýně, papíroví netopýři či umělé lebky. Krbová římsa v domě v Tennessee však vystavovala mnohem hrůznější »dekoraci«.

Podle britského deníku Mirror dostali američtí detektivové anonymní tip od člověka, který si jistém domě v městě Gobey všiml podezřelého předmětu – lidské lebky, kterou její »majitelé« žertovně dozdobili slunečními brýlemi. Policisté na základě udání lebku zabavili, aby ji forenzní specialisté v laboratoři prozkoumali. Testy DNA jim pak ukázaly, že jde o pozůstatky lidského těla! Patří 79letému muži ze státu Tennessee jménem Junior Will McCann, který je pohřešován od září 2012! Lebku prý nalezl zatím nejmenovaný majitel domu při procházce se psem 4. března 2019. Místo toho, aby hrůzný nález oznámil na policii, si však lebku vystavil ve svém domě!

Šlo o bratrovraždu?

Webu Crime Online se podařilo najít soudní záznamy o sporu mezi jistým McCannem a jeho bratrem Williamem. „Existují dohady, že mohl být Junior Willie McCann zavražděn členem rodiny, který ovšem mezitím již také zemřel,“ uvedl na Facebooku okresní generální prokurátor Russel Johnson. Policisté usilují o nalezení i zbytku McCannova těla, zatím však nebyli úspěšní.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.