Masakr na Kladensku: Střelec ušetřil život miminka (3 týdny), ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Masakr na Kladensku: Střelec ušetřil život miminka (3 týdny), ale…

Zásah v Líském na Kladensku.
Zásah v Líském na Kladensku. (Blesk: Václav Burian)

Tři mrtví lidé, tak skončila tragédie na Kladensku. Střelec sice ušetřil život miminka (3 týdny), sebe, ženu a její matku se však podle informací rozhodl usmrtit. Dle zdrojů byl údajný pachatel, který se tedy stal i jednou z obětí, členem bezpečnostních složek.

Střelba na Kladensku skončila opravdovou hrůzou, která však mohla mít ještě tragičtější konec. Mezi oběťmi totiž mohlo být i miminko a pes, který po policejním zásahu vystrašeně pobíhal po ulici.  Pravděpodobný pachatel se podle Blesku rozhodl život malého človíčka ušetřit a zželelo se mu také nebohého psa. „Znělo to, jako když bouchá ohňostroj. Bylo mi divné, že někdo dělá ohňostroj v nouzovém stavu,“ popsala zvuky střelby sousedka, která si ani nedokázala představit, jaké hrůzy se v sousedství právě odehrávají.

Pár týdnů staré dítě bylo nalezeno v dětské postýlce, předáno do péče zdravotníků a v nemocnici následně vyšetřeno. Život malého miminka tak začal bohužel tragicky. „Případ si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů, protože existuje reálné podezření, že pachatelem byl člen bezpečnostních složek,“ vyzradil již zmíněné redakci ministr vnitra Jan Hamáček. Podle informací by mělo jít o příslušníka vězeňské služby. Nejpravděpodobnější je to, že pachatel nejdříve usmrtil obě ženy a následně se rozhodl spáchat sebevraždu. Bůhví, co všechno by se stalo, kdyby výstřely nebyly tak hlasité…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.