Tragédie uzavřeny: Zabil a spáchal sebevraždu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tragédie uzavřeny: Zabil a spáchal sebevraždu?

Policisté v pondělí nalezli v oboře Hvězda lidské tělo bez známek života. Pátrali při tom po pohřešovaných Janovi a Nině. (9. listopad 2020)
Policisté v pondělí nalezli v oboře Hvězda lidské tělo bez známek života. Pátrali při tom po pohřešovaných Janovi a Nině. (9. listopad 2020) (Václav Burian)

Tělo ženy, které našla mordparta v pondělí v pražské oboře Hvězda, patří s jistotou pohřešované Nině H. (†24). Zda ji zabil kamarád Jan P. (†34) předtím, než skočil pod metro, není jasné.

Totožnost nalezené osoby byla ověřena. „V tuto chvíli mohu potvrdit, že se jedná o pohřešovanou ženu, která zemřela násilnou smrtí,“ řekla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Zároveň potvrdila, že muž, který v pátek spáchal sebevraždu skokem pod metro na Vltavské, byl Jan P. Ten se společně s Ninou objevil v policejní databázi. Naposledy hledanou dvojici zachytila kamera, jak odchází z paneláku ve Stodůlkách, kde Nina bydlela se svou sestrou Annou. Možnou vyšetřovací verzí je tedy i to, že Jan Ninu zabil a poté ukončil i svůj život.

Pátrali v údolí

Mordparta s 19 kynology v neděli pročesávala Prokopské údolí, kde zaznamenala poslední polohu telefonu Niny. Během včerejška se poté přesunula do obory Hvězda. Na místo se dostavila i sestra Niny, která se přes víkend také snažila pátrat.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.