Brad strávil dvě hodiny u Angeliny! Velký návrat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brad strávil dvě hodiny u Angeliny! Velký návrat?

Brad Pitt a Angelina Jolie v době, kdy tvořili ještě pár
Brad Pitt a Angelina Jolie v době, kdy tvořili ještě pár (profimedia.cz)

Je to senzační pohled, když mechanici ve formuli 1 zvládnou během zastávky v boxech (ang. pitstop) přezout monospost v čase pod dvě vteřiny. Tenhle Pitt-STOP sice trval přes dvě hodiny, i tak mluví o něm půlka Hollywoodu! Herec Brad Pitt (56) byl poprvé od rozchodu s Angelinou Jolie (45) spatřen na návštěvě honosného sídla, v němž ona žije s šesti jejich dětmi!

Nebýt dětí, tihle dva by nejspíš dál předstírali, že nikdy pár ani netvořili. Soukromých schůzek bychom se dozajista nedočkali. Protože ale mají capartů hned šest – tři vlastní a tři adoptované –, slíbili si, že udělají vše proto, aby děti mohly vídat oba své rodiče. A vypadá to, že to zvládají! Poprvé od rozchodu v létě 2016 byl tak Pitt viděn, jak opouští hereččino losangeleské sídlo v hodnotě přes 570 milionů korun.

Brad Pitt: Trailer filmu Sedm let v Tibetu

Video se připravuje ...

Na cestu po prominentní čtvrti Loz Feliz Pitt vyvětral jednu ze svých na zakázku upravených motorek. Na mašině se ale moc neprojel, k exmanželce to má totiž sotva pět minut jízdy. Pod jednou střechou prý s Jolieovou strávil přes dvě hodiny! Romance se ale nekoná... „Velký návrat ani jeden z nich neplánuje, díky dětem spolu ale vycházejí mnohem lépe,“ tvrdí zasvěcené zdroje.

Brad Pitt: Trailer filmu Klub rváčů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
1. 7. 2020 • 09:08

Proboha, zkontrolujte si aspon popisky pod fotkami. S Lopez na nich Brad fakt neni, a Angelina je na fotce jen s coklem, nikoli s dcerou. Jste fakt neschopny paka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.