Kate a William září štěstím: Konečně je to tu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate a William září štěstím: Konečně je to tu!

Princ William a vévodkyně Kate
Princ William a vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Celý svět stále spekuluje o tom, jestli se Kate stane maminkou ještě napočtvrté. Sázkové kanceláře už prý dávno vypsaly kurz. William se svojí manželkou ale zatím zarytě mlčí. Nebo je už všechno jinak?

Kate je na rozdíl od manželky prince Harryho královské rodině oddaná, ve svým povinnostech loajální s pravidly. Monarchii vzorně reprezentuje, zároveň příkladně vychovává tři královské potomky. tím vším si nakonec dokázala získat i srdce královny Alžběty II., která k ní byla zpočátku velmi nedůvěřivá a vlažná. Navíc královnu obdařila hned několika pravnoučaty, což mělo být jejím velkým přáním. 

Podle webu Wanda.sk ale Williamovu babičku hodlá potěšit ještě jedním přírůstkem. Navzdory mnohým spekulacím si prý přeje přivést na svět ještě jedno miminko. „Zářivý úsměv Kate prozrazuje, že ona sama je ve společnosti královské rodiny stejně tak šťastná jako sama Alžběta II.,“ uvedla podle Fabulous Digital ke vztahu královny a vévodkyně ministryně Jamesová. Z toho má radost podle jejích slov i princ William, kterého těší, že se vztahy mezi jeho manželkou a babičkou tak prohloubily.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
2. 2. 2021 • 03:02

Můžu se zeptat co že je tady?Další rádobydoják?

adeso
25. 6. 2020 • 16:40

královně je asi 92 takže vztahy se s Kate prohloubily. Teď jen nevím jestli jsem hlupák já nebo redakce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.