Britové šílí z Kate: Tím jim vyrazila dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britové šílí z Kate: Tím jim vyrazila dech!

vévodkyně Kate
vévodkyně Kate (profimedia)

Po všech skandálech, které má v krátkém období královská rodina za sebou, se do zlepšování image britské monarchie opřela manželka prince Williama. Z toho důvodu realizovala rozhovor, v němž velmi otevřeně mluví o těhotenství, mateřství i rodině. Skutečně všem vyrazila dech. Protože jindy decentní Kate (38) byla při rozhovoru skutečně velmi upřímná!

Osmatřicetiletá vévodkyně poskytla rozhovor Giovanně Fletcher v mateřské školce a jeslích v londýnské čtvrti Stockwell. Přiznala v něm, že kdykoli pracuje, její děti George, Charlotte a Louis jí to vyčítají.

„Víte, i dnes ráno, když jsem šla na návštěvu do této školky, George a Charlotte se mě ptali, mami, jak je možné, že nás nevezeš do školy?“ vyprávěla  před několika týdna Kate podle webu Bety.cz.

V jiné části hovoru na otázku, zda má tedy jako matka výčitky, že se nevěnuje dětem a pracuje, uvedla: „Ano, naprosto mám. Jakákoli matka, která tvrdí, že nemá, lže. Ano, mám a pořád… Je to velký tlak, ale jako máma se dětem hodně věnuji, a ať dělám cokoliv, chci mít jistotu, že dělám pro své děti to nejlepší.“

Přesto si je plně vědomá toho, že je těžké roli mámy a pracující ženy vybalancovat. A že neustále čelí nějakým odsudkům. „Dokonce i mámy, které nemusejí pracovat, jsou pořád pod tlakem, aby vyvažovaly svůj pracovní čas s časem pro rodinu, pořád je něco,“ míní budoucí britská královna, která se stále snaží držet „při zemi“ a jejímž přáním je, aby reálný svět mimo královský palác dokázaly „nasávat“ i její děti.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví: 



Přečtěte si
slecnadashwoodova
25. 4. 2020 • 01:19

pracujici matka

-bello-
24. 4. 2020 • 23:05

Ona je budoucí královna?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.