Ublížená vévodkyně Meghan: Tohle řekla na adresu Kate! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ublížená vévodkyně Meghan: Tohle řekla na adresu Kate!

Vztah mezi Kate a Meghan je velmi napjatý.
Vztah mezi Kate a Meghan je velmi napjatý. (Foto: Reuters)

Meghan Markleová se svěřila svým přátelům, že rozhodnutí opustit královskou rodinu byl správný. Uvědomila si to poté, co se společně s princem Harry zúčastnila bohoslužby. Šlo o první veřejnou společnou akci s princem Williamem a Kate Middleton a dle slov bývalé herečky byla návrat do Británie „hořkosladký.“

Dle zdroje webu Daily Mail se Meghan při návštěvě Velké Británie přesvědčila o tom, že odchod z královské rodiny, bylo správné rozhodnutí.  Manželka prince Harryho se údajně velmi těšila, až se po královských povinnostech vrátí zpět ke svému synovi. „Mezi rodinnými příslušníky není teplo a chce vychovávat Archie v domácnosti plné smíchu a radosti a spousty objetí, “ řekla DailyMail.com její blízká přítelkyně.

"Je pro ni pořád zvláštní, že se nikdo neobejme a že všichni jsou tak upřímní, zvláště Kate,“ dodala. Právě Kate a William údajně nesouhlasí s jejich odchodem a rozhodně se nesnažili snížit napětí. Kate na ni sotva pohlédla a jejich interakce byla udržena na minimu.

Velké pozdvižení způsobil i zasedací pořádek. Harry byl s Meghan usazen za jeho staršího bratra vedle prince Edwarda s hraběnkou z Wessexu Sophií. William s Kate se těšili místům vedle prince Charlese (71) a jeho ženy Camilly (72). 

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
28. 12. 2021 • 04:26

Jistě že si Diana začala s nevěrou jako první,když použiju váš názor to se měl CXharles dívat jak má jednoho milence za druhým a být sám?Noc před svatbou rozhodně nestrávil s Camillou,když tedy zmiňujete hodnověrné zprávy tak hodnověrně se s dvorní dámou své matky,Lady Susan Husseyovou,díval na lidi kempující před Buckinghamským palácem a čekající na svatbuZcela hodnověrně v r.1985 si Diana začala s bodyguardem Barry Mannakeem a po něm s Jamesem Hewittem V r.1986.Až teprve koncem roku 1986 strávil vůbec poprvé co byl ženatý Charles s Camillou nějakou minutu za okolností které by dovolily osobní vztah.

Milla
28. 12. 2021 • 04:19

Račte číst-psal jsem že sedí stejně jako loni s Meghan a jak předtím sedával Harry sám.Nikdo je nepřesazoval,nebylo proč a zasedací pořádek rozhodně neřeší "pořádková služba"ale královský ceremoniář.Z jakého důvodu se domníváte že by Harry a Meghan měli okupovat jakékoli ze šesti míst v první řadě?Jsou ČTVRTÝM párem monarchie takže sedí na sedmém a osmém místě v pořadí.

xcarodejka
16. 5. 2020 • 13:41

Kozoroží manželky dokáží zavařit širokému okolí, to je moje opakovaná zkušenost .V někoika případech kozoroha to bylo stejně komplikované.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.