Ďábelský plán Meghan vyšel? Ledový chlad mezi bratry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ďábelský plán Meghan vyšel? Ledový chlad mezi bratry!

William v první řadě, brácha v druhé.
William v první řadě, brácha v druhé. (Reuters)

Dojemné loučení s rodinou? Zapomeňte! Na poslední akci britské královské rodiny, které se Harry (35) a Meghan (38) zúčastnili, než posledního března přijdou o královské tituly a začnou samostatný život, panovalo zejména mezi Harrym a jeho bratrem Williamem (37) jasně znatelné napětí.

Bohoslužba u příležitosti oslav Dne Commonwealthu ve Westminsterském opatství byla první veřejnou společnou akcí s Williamem a Kate (38) od doby, kdy Harry a Meghan oznámili svůj odchod z čela královské rodiny. Jenže setkání to nebylo vůbec příjemné... minimálně pro Harryho. Toho totiž prozradila jeho vlastní řeč těla, jak vysvětluje expertka na toto odvětví Judi Jamesová.

Harryho bylo až hmatatelné. I když mával přítomným dětem, jeho tvář byla napjatá a neusmíval se,“ popisuje. „Jakmile se všichni posadili, Harry a Meghan se usmáli na Kate a pozdravili ji. Ale když se Harry podíval na Williama, zatvářil se přísně a neusmíval se. Nebylo to vřelé shledání, v jaké všichni doufali,“ dodává Jamesová.

Že Harrymu shledání s bratrem, který mu místo pozdravu jen pokynul hlavou, nebylo dvakrát příjemné, potvrdila i změna, která u něj nastala v momentě, kdy členové královské rodiny chrám opustili a Harry s Meghan zůstali o samotě. „Když členové královské rodiny odjeli a Harry s Meghan zůstali o samotě, viditelně se uvolnili. Harry najednou vypadal jako člověk, co nechce opustit večírek. Smál se a žertoval s lidmi před chrámem. Zase se začal chovat přirozeně a uvolněně,“ má jasno odbornice.

Přesadili je jako ve škole!
Bohoslužba se rozhodně nenesla v tradičním duchu. Vévodové a jejich manželky oproti posledním rokům do chrámu nevstoupili společně s královnou Alžbětou II. (93), navíc Harryho a Meghan krátce po usazení přesadili do druhé řady za Williama a Kate! Palác se brání tím, že tak bylo rozhodnuto na základě toho, jak blízko má ten který člen k trůnu. William je v pořadí druhý, Harry až šestý.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
12. 3. 2020 • 16:15

No, Meghan s Harrym to tu znova schytali - teraz pre zmenu "ďábelský plán.." Čím nabudúce nazvete jeho ženu ? Had na prsiach už bola, panovačná manipulátorka, čo má doma podpantofláka - tiež otrepané, tak najnovšie ste z nej spravili diablicu.. Uvidíme, čo sa nakydá nabudúce. Objektivita akosi chýba. Tá ušla radšej od strachu - pred týmito nadpismi.. Nedochádza, že Harry mal asi dovod, že sa správal k Williamovi odmeranejšie ? Nakoniec, William nebol o nič viac srdečnejší. A prečo by mala byť vinníkom vždy iba Meghan ? Veď nepoznáte info za kulisou. Striehne sa tu na každý pohyb tejto dvojice a keď sa náhodou pohne Harrymu jeden vlas na hlave - aj to sa použije - v článku s ďalším absurdným nadpisom - že je na vine Meghan, lebo určite chcela ovládať ten jeho vlas .. A to, ako ich po usadení v chráme presadili - bolo skutočne trapné. Keď sa vopred určilo, kde má kto sedieť, prečo o tom dopredu neinformovali tento pár, aby vedeli, kde si majú sadnúť ? Kde bol zasadací poriadok ? Kde bola príprava - organizačná služba - za toto berú zodpovední výplaty ? V článku je spomenutá "bezchybne zorganizovaná" spoločenská udalosť v Anglicku, ktorá iste vylepšila "noblesný" imidž" tejto krajiny vo svete..

rannirosa
12. 3. 2020 • 16:04

Meghan ze Sus sex.

Uivatel_5411782
11. 3. 2020 • 09:58

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

tryskomys
11. 3. 2020 • 08:33

Dobře,že vypadnou,aspon se na Ty uknourance nebudou muset lidé dívat,ukázali se v tom nejpodlejším světle,sát z FIRMY to by chtěli,ale chovat se to ne ,stačilo vidět v tom divadle,když se chtěla usadit,na hymnu,chování dělnické náplavy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.