Vévodkyně Meghan zavedla drsná opatření | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Vévodkyně Meghan zavedla drsná opatření

Princ Harry a Meghan Markleová
Princ Harry a Meghan Markleová (Reuters)

Strach z pandemie koronaviru donutil Meghan (38) a prince Harryho (35) udělát rázná opatření. V jejich domácnosti jsou nařízena přísná pravidla, které musí povinně dodržovat veškerý personál. 

Po příletu z Velké Británie museli Meghan a Harry do karantény. Veškerý čas tak manželé tráví ve svém luxusním sídle ve Vacouveru. A zatímco vévoda a vévodkyně si nemají nač stěžovat, služebnictvo musí dodržovat přísná opatření.

Veškerý personál má nařízený mimořádně přísný hygienický protokol. Všichni zaměstnanci jsou povinni nosit během práce v jejich domě ochranné roušku a používat dezinfekční prostředky či rukavice. Do kontatku s Harrym, Meghan a jejich synem Archiem přijde je pár vyvolených.

"Bezpečnostní opatření se týkají každého zaměstnance, chrání se i ti, kteří jim nakupují potraviny. Meghan do jejich blízkosti pouští pouze vybraných jedinců, kteří s nimi mohou komunikovat tváří v tvář. Řekla, že udržují minimální kontakt s jinými lidmi," uvedl dle webu 1.pluska.sk pro DailyMail přítel Meghan a Harryho.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Nela33
25. 3. 2020 • 21:55

Zajímavé. Pravidla, protokol a MM. Dodržují tito poskoci její pravidla a "protokol' jak dodržovala ona ten královsky? Nána americká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.