Meghan šíří zkázu na všechny strany: Další člen rodiny na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan šíří zkázu na všechny strany: Další člen rodiny na dně!

2019
2019 (profimedia.cz)

Možná Harrymu (35) a jeho ženě nepřinese odchod od královské rodiny astronomické výdělky. Jedno je ovšem jisté, rozhodně nezchudnou. Třít bídu s nouzí nikdy nebudou. Jenže rodina vévodkyně je na tom o dost hůře.

Meghanin bratr Thomas (53) totiž zůstal bez domova a práce. Ze svého pádu viní právě i nevlastní sestru. Tvrdí totiž, že si nemůže najít nové zaměstnání právě proto, že si ho lidé spojují s Meghan. Thomas podle webu topky.sk údajně dokonce zvažuje i možnost, že si změní příjmení, aby se tak zbavil svého „prokletí“.

„Být spojený s Meghan mě téměř zničilo,“ řekl Tom pro australský magazín New Idea. To přesto, že se sestrou nemluvil od její svatby v roce 2018. Nejenže je nezaměstnaný, ale podle svých slov trpí i depresemi, za které rovněž viní manželku prince Harryho. Přitom to žádný svatoušek nebude. V minulosti měl mít problémy s alkoholem a policie ho dokonce zatkla za domácí násilí a vyhrožování se střelnou zbraní, jehož se měl dopustit vůči své partnerce Darlene.

Po rozchodu s ní pak tvrdil: „Jsem bezdomovec a mohl jsem teď být pod mostem a s kartonovou cedulí žebrat o peníze. Naštěstí se mě ujala máma,“ přiznal 53letý Thomas, který se živil jako sklenář. Ten si ještě neváhal postěžovat: „Meghan mi mohla pomoct, nebo pověřit někoho v paláci, aby mi pomohl.“ Má na ni vztek i z toho důvodu, že údajně tvrdila, že se na ní spolu s otcem snažili přiživit. Na druhou stranu, ani on, ani jeho otec se médiím zrovna nevyhýbají. Něco na tom tak nejspíš asi bude.

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.