Kudla do zad prince Harryho: Promyšlený plán Meghan?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kudla do zad prince Harryho: Promyšlený plán Meghan?!

Vévodkyně Meghan se chce vrátit k herecké kariéře.
Vévodkyně Meghan se chce vrátit k herecké kariéře. (Foto Profimedia.cz, Reuters, Twitter)

Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) se opět postarali o pěkné pozdvižení. Přestože je to teprve pár týdnů, co se manželé odstěhovali do Kanady, zahraniční zdroje uvádějí, že se chtějí přestěhovat do Los Angeles, kde by vévodkyně obnovila svou hereckou kariéru.

Ještě než se Meghan provdala za prince Harryho, živila se herectvím. Nejvíc na sebe upozornila rolí právničky Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (Suits). Této profese se však vstupem do královské rodiny musela vzdát, údajně ne na příliš dlouhou dobu.

Zahraniční zdroje tvrdí, že se Meghan společně s princem poohlíží po novém bydlení v Los Angeles, kde by opět chtěla rozjet svou hereckou kariéru.  Přestože novou kapitolu svých životů v Kanadě začali teprve nedávno, vévodkyně na dalším stěhování intenzivně pracuje.

„Začali se dívat na domy na internetu a probíhají rozhovory s bezpečnostními týmy o tom, zda to bude logicky možné. Oslovili lidi v L.A.,“ řekl zdroj E! News.     Zatímco Harry odchodem z královské rodiny přišel o možnost věnovat se a financovat armádním spolky, Meghan údajně oslovuje lidi, kteří by ji zastupovali v budoucích pracovních projektech.

Buckinghamský palác v poslední době reagoval na tvrzení, že Markle od doby, kdy se oddělila od královské rodiny, začala spolupracovat s agenturou talentů, zastupující Kim Kardashianovou, Jennifer Lopezovou a celou řadu dalších hvězd.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
9. 2. 2020 • 09:42

Američanka je samostatná. Mně by diktát protokolu , královny a v paláci zabydlené průmyslovačky Kate ničil život taky.

peparychtar
8. 2. 2020 • 18:49

A libor17 z ***e světa se závistí podělá! )))

libormer
8. 2. 2020 • 14:54

Tak v LA už u ní nikdo nebude řešit, že je negr. Princátku začne za chvíli vadit, že nemá snídani do postele a každý ráno nachystaný oblečení a limuzínkou z paláce do paláce a všichni z něj hotoví. Hezky vila se čtyřma hajzlama, výhled na moře a domácí vězení.

josefvyskoc
8. 2. 2020 • 13:23

V clanku chybi dulezita informace, jesti Harry brutalni utok nožem vedenym Meghan prezil! Tak co k certu, prezil nebo neprezi??? To jsou zase zpravy todleto!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.