Důvod zášti královny a Meghan: ODTAJNĚNÁ FAKTA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Důvod zášti královny a Meghan: ODTAJNĚNÁ FAKTA

Meghan je nejlínějším členem královské rodiny.
Meghan je nejlínějším členem královské rodiny. (Foto ara)

Ve chvíli, kdy Harry (35) a Meghan (38) vyslovili své přání odejít od královské rodiny a zříci se tak i svých povinností souvisejících s prací pro monarchii, možná Alžběta II. jejich rozhodnutí až tak nelitovala. Jak totiž dokládají nové informace, vévodkyně ze Sussexu se v nasazení příliš nepřetrhla. Za to ale neustále »fňukala«.

Čísla nelžou a mluví jasně: nejaktivnějším členem královské rodiny byl dle počtu absolvovaných oficiálních akcí princ Charles. Zúčastnil se 550 setkání. Meghan ale z celého roku odpracovala jen 40 dní, jak uvádí web Žena.sk.

To není zrovna číslo, které by dokládalo pracovitost manželky prince Harryho, kterou se ale přitom neustále ohání. Při takovém „nasazení“ se Meghan nemůže moc divit, že ji Harryho babička nemá ve velké oblibě. Protože sama je ve svém vysokém věku mnohem aktivnější. A narození potomka nikdy její výkonnost nepřibrzdilo, natož aby si postěžovala! Je logické, že chování bývalé herečky jí z toho důvodu nemůže vůbec imponovat. Ta se totiž pasovala do pozice oběti, ačkoliv ji v zásadě vůbec nic nechybí. 

První veřejnou akci Meghan a královny si můžete připomenout zde: 

 



Přečtěte si
josefvyskoc
27. 2. 2020 • 16:02

mohla by v tom byt i lesbicka laska, stava se to i v lepsich rodinach!

terrancero...@...
27. 2. 2020 • 12:12

Chcete najít dívku na jednu noc? Vítejte - www.GetMeets.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.