Svět tají dech: Meghan a Harry se tajně rozvedli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svět tají dech: Meghan a Harry se tajně rozvedli?

Že by se jejich manželství rozpadlo?
Že by se jejich manželství rozpadlo? (Reuters)

Odloučení prince Harryho (35) a vévodkyně Meghan (38) od zbytku královské rodiny poukázalo aktuálně na zbrusu nový problém. Podle oslovení, kterým budou od jara titulováni, se totiž zdá, že se dvojice rozvedla!

Ačkoliv oběma zůstanou šlechtické tituly, přesto je jejich forma podle webu Tn.cz matoucí. Doposud byli oba oslovováni jako Jeho a Její královská výsost. Na jaře s tím ale bude konec. Nově mají být pouze Harry, vévoda ze Sussexu. A Meghan, vévodkyně ze Sussexu. Jenže jak upozorňuje CNN, takto fomulovaný titul představuje problém. Jelikož stejnou formu přijala za svou i rozvedená Sarah Fergusonová, který je nyní titulovaná jako Sarah, vévodkyně z Yorku. A také v případě rozvedené princezny Diany tomu bylo podobně. Po rozpadu manželství s princem Charlesem jí zůstal titul Diana, princezna z Walesu.

Z toho důvodu prý Buckinghamský palác nyní řeší změnu pravidel formulování titulů a uvažuje ve spolupráci s heraldiky a dalšími odborníky nad tím, jak tento pár oslovovat  poté, co přijdou o své královské tituly. Aby to nevyznívalo dvojznačně.

 



Přečtěte si
hadaja
5. 2. 2020 • 16:32

Mohl by prosím udélat Český statistický úřad průzkum, koho v ČR zajíma královská rodina?Máme tady málo problémů, fakt mi hlava nebere proč nás Plesk krmí zprávami s odpušténím o h....

josefvyskoc
5. 2. 2020 • 14:30

jezisi kriste neeeeeeeee, to nemuze byt pravda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.