Žhavá novinka Harryho a Meghan: Zlomové prohlášení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žhavá novinka Harryho a Meghan: Zlomové prohlášení!

Meghan a Harry konečně na svobodě. A co bude dál?
Meghan a Harry konečně na svobodě. A co bude dál? (Profimedia.cz)

Dvojice se Sussexu se dočkala. Tento týden zanikají veškeré oficiality spojené s rolí prince a jeho zákonité manželky jakožto členů královské rodiny. Se svými příznivci na sociální síti se už Meghan (38) a Harry (35) rozloučili. Jenže ve společnosti a světě jejich role ještě zdaleka nekončí. Údajně by v následujících dnech měli oznámit velkou novinku, která je čeká!

Ačkoliv včerejškem přestali pracovat pro britskou monarchii, sedět doma podle svých slov prý nebudou. Aby si udrželi finanční nezávislost, očekává se, že se budou živit něčím „pořádným“. „Říkali, že nechtějí klasickou nadaci, ale vedli rozhovory s odborníky v USA a Kanadě o tom, jak mohou dosáhnout svých dobročinných cílů mimo královskou rodinu,“ nechal se slyšet podle magazínu The Sun zdroj blízký vévodkyni a vévodovi ze Sussexu, jak píše Blesk.cz. „Všechno ale v ten pravý čas oznámí na instagramu.“

Zároveň by měli představit světu novou „obchodní značku“, která už neponese po zákazu královny Alžběty II. (93) slovní spojení Sussex Royal. Jaké označení dostane, bude tedy velkým překvapením. Stejně tak i to, co si rebelský páreček zvolí za svoji novou výdělečnou činnost.

No hořké loučení Meghan a Harryho se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
2. 4. 2020 • 06:32

To se musím smát,živit se budou pořádnou prací,vždyt ani jeden neví,co to je,černá umí jen sbírat drby a vydírat,ten druhý lítá po psychiatrech ,aby vedle ní neskončil v blázinci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.