Neuvěřitelná zpráva z paláce: Ututlaný rozvod Meghan a Harryho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Neuvěřitelná zpráva z paláce: Ututlaný rozvod Meghan a Harryho?

vévodkyně Meghan a princ Harry
vévodkyně Meghan a princ Harry (Foto ara)

Není žádnou novinkou, že sňatek vévodského páru se Sussexu vždycky nesla královská rodina s jistou nevolí. Královna měla dokonce svého vnuka prosit, ať se s Meghan (38) rozvede a vrátí se zpět do paláce. Podle nepotvrzených informací už prý k tajnému rozvodu došlo!

Co má být důkazem? Právě to, že se manželé vzdali nároku na používání titulu Její/Jeho Královská Výsost. Mluvčí paláce pak uvedl, že od teď budou jen Harry, vévoda ze Sussexu a Meghan, vévodkyně ze Sussexu. Dříve však čárka po ženském jménu znamenala, že je dotyčná osoba rozvedená. „Namátkou se jednalo o Dianu, princeznu z Walesu a Sarah, vévodkyni z Yorku,“ poznamenal moderátor Alastair Bruce v pořadu Sky News a dodal, že mluvčí tak neúmyslně způsobil rozruch.

Rozvedli se tedy Meghan a Harry, nebo ne? Všechny okolnosti nasvědčují tomu, že jsou stále ještě manželé. Někteří zlí jazykové ovšem tvrdí, že je rozpad jejich manželství jen otázkou času. Protože Harry má údajně být pro Meghan jen odrazovým můstkem k vysněné kariéře „áčkové“ celebrity.

Proč si královna přeje rozvod vnuka? Video zde: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.