Nečekaný úprk z Kanady! Bleskurychlý přesun Harryho a Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Nečekaný úprk z Kanady! Bleskurychlý přesun Harryho a Meghan

Vévodkyně Meghan a princ Harry se loučí
Vévodkyně Meghan a princ Harry se loučí (instagram, archiv)

Ačkoliv před královnou Alžbětou II. argumentovali tím, že chtějí začít žít nový život v Kanadě, jež jim učarovala, dlouho jim jejich nadšení nevydrželo. Okamžitě po příletu do země javorového listu totiž sbalili kufry a štrádovali si to zase dál. Kam a proč?

Podle nepotvrzených informací se z relativně bezpečného místa ve Vancouveru, v době největšího šílenství způsobeného koronavirem, který zuřivě kosí USA, přesunuli právě do Spojených států! Nepromyšlená akce? Zřejmě ne! Meghan se pravděpodobně zatoužila vrátit tam, kde vyrostla a kde žije její matka Doria Ragland (63). Ale důvodů bylo nejspíš o něco více!

Nečekané komplikace Pohodlný život v Kanadě byl nejspíš příliš naivní vizí. Pro práci v této zemi by totiž museli mít pracovní povolení, jak píše web Báječná žena. A kdyby ho dostali, Meghan by byla nucená ze svého příjmu odvádět, jako rodilá Američanka, dvojnásobné daně – v Kanadě i USA. Kanada jim navíc odmítla platit ochranku, takže důvody, proč tam žít, velmi rychle vysublimovaly. Navíc manželka prince Harryho má stále velkou ambici stát se velkou hereckou hvězdou. Což z Los Angeles půjde nejspíš o něco snáz. Pokud tedy o ni bude Hollywood vůbec stát.

Na hořké loučení Meghan a Harryho se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.