Meghan tvrdě narazila: Zbyly jí jen oči pro pláč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Meghan tvrdě narazila: Zbyly jí jen oči pro pláč!

Meghan Markleová.
Meghan Markleová. (Reuters)

Pokud něco chce, jde si tvrdě za tím. Ano, řeč je o Meghan Markleové (38), která se po vstupu do královské rodiny musela vzdát mnoha věcí. V současné době se však bývalá herečka vrací pomalu ale jistě ke svým „kořenům“ a rozhodně není žádný troškař.

K herectví tíhla už na základní škole, poprvé na sebe výrazněji upozornila rolí právničky Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (Suits). Na velkou filmovou roli ale čekala marně a po zásnubách s princem Harrym musela herectví opustit.

Avšak sláva spjatá s královskou rodinou přináší své ovoce. Její první velký kšeft jí dokonce údajně dohodil sám Harry, který se za manželku přimluvil na londýnské premiéře Lvího krále u Boba Igera, tehdějšího generálního ředitele společnosti Disney. Jejich rozhovor tehdy zachytilo hned několik médii.

Někteří se tedy domnívají, že vstup do královské rodiny a letošní odchod byl pouhý marketingový tah, jak se stát slavnější. Meghan tak netrpělivě čeká na další pracovní nabídku, která by z ní udělala pravou hollywoodskou hvězdu. Svým agentům dokonce dle casprezeny.pluska.sk dala najevo, že přijme jen nejlepší nabídky hodné Anne Hathaway, Reese Witherspoon či Charlize Theron.

Meghan si údajně brousí zuby na nabídku od režisérky Avy Duvernay, ale nevyhýbá se ani jiným tvůrcům, kteří točí filmy kritikou velmi ceněné. Manželka prince Harryho si totiž velmi dobře uvědomuje, že její návrat bude bedlivě sledován. "Meghan se bojí, že ji jako herečku nikdo nyní nebude brát vážně. Dala tak jasně svému týmu najevo, že bude pracovat jen s áčkovými režiséry, ale nechápe, že to nutně neznamená, že oni budou chtít pracovat s ní," cituje deník The mail.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
8. 4. 2020 • 08:37

Kdo chce kam,pomožme ji tam !

rannirosa
7. 4. 2020 • 21:26

Meghan de Sus-sex uz je dost stara, aby se stala super hereckou. Je tuctova, neni nic moc na krase.Ten Harry nema zadne sebevedomi, dela nakupy sam. Proc nechodi nakupovat jeho zenuska? Ta uz se asi citi vic royal, nez sam Harry.

libormer
7. 4. 2020 • 18:30

A ta druhá nána co? Čumí doma, rodí, nebo se nepřirozeně směje na vejletech. Nejlíp se má moje stará

tryskomys
7. 4. 2020 • 17:54

Bože ta je tak h.l.o.u.p,á,bude jí pomalu40let,do rolí se dostávala,jiným způsobem než talentem,ale ego až praskne.

soorry
7. 4. 2020 • 16:37

Meghan hraje divadlo, a potlesk žádný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.