Meghan a Harry štěstím bez sebe: Taková nabídka se neodmítá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan a Harry štěstím bez sebe: Taková nabídka se neodmítá!

Meghan a Harry.
Meghan a Harry. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Poté, co se princ Harry a jeho manželka Meghan odstěhovali do Kanady, dočkali se studené sprchy. Kanaďané je totiž nepřivítali s otevřenou náručí, jak si představovali. Z tohoto důvodu hledají manželé nové bydlení.  Řešení jejich problému nabízí zpěvačka Madonna.

Odchod od královské rodiny a stěhování, tím teď žijí fanoušci, ale i odpůrci Harryho a Meghan. Dvojice se rozhodla začít nový život v Kanadě, bohužel jejich sen o pohádkovém bydlení se rozpadl jako domeček z karet. Manželé se totiž setkali s dost odmítavým přístupem tamních obyvatel a proto se do hry vložila zpěvačka Madonna.

Popová diva nabídla Meghan a Harrymu bydlení. “Neutíkejte do Kanady. Je to tam hrozně nudné. Nechám je pronajmout si můj byt na Central Park West! Má dvě ložnice, ten nejlepší výhled na Manhattan a neuvěřitelný balkon,” řekla Madonna ve videu, které umístila na sociální síť Instagram.

Přestože Madonna svou nabídkou bydlení chtěla zřejmě pouze pomoci, obyvatelé Kanady nenechali její poznámku bez povšimnutí. Zpěvačka se tak místo pozitivních reakcí dočkala studené sprchy. Zda její nabídku Meghan a Harry přijmou, je zatím ve hvězdách.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.