Slavné krásky dokazují: Věk je jen číslo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavné krásky dokazují: Věk je jen číslo!

Madonna s milencem a dcerou na dovolené
Madonna s milencem a dcerou na dovolené  (instagram.com)

Jsou jaksepatří rozdováděné, navzdory křížkům na krku řádí jak dvacítky a rozhodně se za to nestydí. Inspirativní dámy ve věku to umějí rozbalit. Kdo by háčkoval dečky, motal se kolem plotny a hlídal vnoučata, když pařit je větší zábava? Tady jsou recepty slavných, jak být fresh…

HALLE BERRY (54) Skate a jóga 
Bývalá Bond girl zřejmě oslavila 54. narozeniny jízdou na skateboardu. Proč by jinak špulila zadeček na fotce postované právě v ten den? Jinými slovy je stále v kondici a chce to ukázat. „Cvičím denně, to je celé,“ říká máma od dvou dětí. Recept? Např. 40 boxerských výpadů se zátěží na zápěstích, poloha prkno na 3x 10 minut (vzpor na předloktích), zase 40 výpadů, 3x 20 dřepů a zase výpady. Odměnou je pekáč buchet a pozitivní nálada každý den. „Jako diabetička jsem si vždy hlídala stravu, přešla jsem na keto dietu.“ Díky tomu prý kontroluje cukrovku, zlepšila se jí pleť a ustoupily migrény.

Halle Berry (54) vypadá naprosto skvěle!

SALMA HAYEK (53) Víno je základ
„Vždycky jsem byla baculatá, a to pomáhá. Vypíná to kůži a nepotřebujete botox. Jsem odpůrcem všech podobných vylepšování,“ říká herečka. K dobré náladě je prý nejlepší víno a milí přátelé.

Salma Hayek a François-Henri Pinault

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video se připravuje ...

MADONNA (62) Tráva na Jamajce
Nikdy si nedělala hlavu s tím, co si myslí ostatní. Popová diva uvažuje spíš punk a ukázala to minulý týden na Jamajce. Oslava 62. narozenin byla divoká jízda, týden v rauši si pochvalovali všichni, včetně dcery Lourdes (23) a také mladého přítele, tanečníka Ahlamalika Williamse (26). „Díky za mé děti, za každý den plný nápadů a zdravého rozumu.“ Je to tak, s jointem je všechno snazší. „Je pro mě důležité vést život jako ostatní, jsem normální holka,“ řekla před časem. Cvičí jógu, bere taneční hodiny, každý den dvě hodiny. Šest dní v týdnu. Medituje, věnuje se ajurvédě, což je komplex indického životního stylu včetně meditace. A ještě recept? Pivo, limča 7-Up, popcorn a tuňák s rýží. Přestala jíst oblíbené hovězí.

Madonna s milencem a dcerou na dovolené

LIZ HURLEYOVÁ (55) Sexy čokoládka
Syn Damian (18) mámu, nestárnoucí herečku, požádal, aby pořád nedávala na sociální sítě fotky v plavkách. Samozřejmě ji to pobouřilo, protože chce ukázat, jak je pořád sexy. Tak tam šoupla fotku z natáčení z čokoládové fontány. Pořád se umí odvázat. „Samozřejmě, že synovi všechno, co dělá máma, připadá trapné. Ale to mám čekat, až ho to přejde?“ Její recept je také klasika. Dva hrnky vody s citronem ráno, to je mantra každé dobře vypadající celebrity. K snídani řecký jogurt s banánem, medem a oříšky (také pěkné klišé). Grilované kuře se zeleninou k obědu, atd. „Stravu volím podle krevní skupiny. A cvičím podle nálady,“ řekla ještě.

Liz Hurley

MEG RYANOVÁ (58) Jóga a pochoďáky
Svěží a bezstarostný outfit, to si hned člověk připadá mladý. K tomu pětkrát týdně jóga. Doma zvlhčovač vzduchu a každý den nejméně hodina chůze.

Meg Ryan

Je to ta stejná žena jako na fotografiích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.