Nová životní etapa Gregorové! Partner kápl božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nová životní etapa Gregorové! Partner kápl božskou

Hana Gregorová
Hana Gregorová (profimedia.cz)

Osmašedesátiletá herečka nabízí k prodeji svůj luxusní dům v Říčanech za pořádný balík. Podle současného partnera je zatím jistý plán!

„Ano, informace o prodeji domu mohu potvrdit," uvedl partner Hany Gregorové pro ŽivotvČesku.cz a přichází s možným důvodem: „Myslím, že se Hanka chce posunout. Ukončit nějakou životní etapu a posunout se dál. To je ale otázka na ní." Sám přitom doufá, že součástí jejího progresu bude i on sám: „Hanku bych si vzal. Osobně určitě, ale nevím co druhá strana."

3756819:gallery:true:true

 



Přečtěte si
-bello-
23. 8. 2020 • 16:03

to: kristinn+mejlika
tak holky, řekly jste co jste chtěly a teď hajdy do práce!
Dle vašeho výraziva intelektuálky nebudete, tedy nižší platová třída.
Místo plků, jděte zvyšovat svou životní úroveň, ať české hospodářství nestrádá.
čus!
to : kristinn
blokace ti nepřísluší, děvenko, a jak jsem jednou řekla, rychtuj si to doma ! ! ! Tohle na mě n e p l a t í !

kristinn
23. 8. 2020 • 12:58

Mejlika❤,super zhodnotene.Fakt som taku personu na diskusiach este nestretla.Ozaj najlepsie na blbku vobec nereagovat a zbytocne nestracat cas.Najlepsie by ju bolo bloknut, ale tu sa mi to neda

mejlika
23. 8. 2020 • 07:40

kristinn ... šetři si prosím nervy, protože taková blbka jako je Belinda, se jen tak nevidí a nemá cenu s ní absolutně diskutovat. Ona je zralá na Bohnice, protože stále trpí představou, že je nejchytřejší, nejkrásnější, všechno zná, všechno o každém ví, protože u každého, o kterém bulvár něco píše, tak tam i bydlela, atd. A jak správně píšeš, když je někdo opravdu inteligentní, tak to nevykřikuje a nepíše. Je zvrácená ve svém myšlení ... obhajuje tak akorát ten "póvl", viz alkoholičku Dominika G. , nebo další alkoholičku a zlodějku nemakačenko Hana Kr.. a nebo jejího manžílka, starého a bohužel už několik let nesoudného vyžírku Krampola. Když je to ale kvalitní člověk ve všech směrech, např. K.Gott, atd. tak takové haní. Prostě svůj k svému ... Bella je též nemakačenko, alkohol je její denní chleba, možná, že přespává i na ulici, už tady nějaké kdysi připomínky byly, ale hlavně je to na diskuzích akorát osoba pro smích a taky je vlastně k politování. Závidí úspěšným lidem a tak jen píše blbiny a představuje si, že ona je někdo naprosto nejlepší!!!!!

kristinn
23. 8. 2020 • 02:40

Bello, Voloviny?O volovi mozu byt len a len voloviny....A ty si riadny, korunovany.I A este chodiaci hromadnou dopravou....A potom sa ludia stazuju, ze
je v nej plno smradu....

-bello-
23. 8. 2020 • 01:49

to: kristinn
Jo, máš recht , putu čaputu uznávají " inakšie egá " např. Macrona
Jo, máme jednoho vašeho, ale ten v EU kope za naše barvy, proti lůzrům Francie i Slovenska.
Zbytek co říkáš jsou voloviny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.