Hřebeček od Gregorové popustil uzdu emocím: To je nepřekonatelné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hřebeček od Gregorové popustil uzdu emocím: To je nepřekonatelné!

Hana Gregorvá s mladým partnerem
Hana Gregorvá s mladým partnerem (Aha! )

Ačkoliv jejich vztah dostál propadu, kdy se milenec vdovy po Radku Brozobohatém neváhal odhalit v celé své vnitřní „kráse“, překvapivě to zase dali dohromady a momentálně jim vztah funguje lépe než dříve. Ačkoliv i na ně dosedá „nouzový vztah“.

Ani jeden z uvedeného páru teď nemůže pracovat, Hanka (67) se navíc už řadí do ohrožené kategorie seniorů. „Dodržujeme vše, co nařídila vláda. Jsme doma a ven chodíme minimálně, a pokud, tak s rouškou. Věřím, že celkově situaci zvládneme,“ prozradil eXtra.cz její o mnoho let mladší partner, který si jistě uvědomuje, že jeho milá patří do rizikové skupiny. „O Hanku obavy nemám. Ta se nebojí žádného viru, to je ženská, které se raději viry vyhýbají. Ta by s nimi provedla věci. To spíš se bojím já,“ zavtipkoval.

Následně ještě přidal velmi emotivní vyznání na adresu své „vyvolené“. „Hana je člověk s obrovským srdcem a neuvěřitelným talentem. Našel jsem v ní nejen partnerku, ale člověka, se kterým si rád povídám. Je to prostě žena, za kterou bych položil bez váhání život,“ dodal procítěně. Doufejme jen, že svá slova nebude muset nikdy proměnit v čin.

Pornobásně, které je málem definitivně rozdělily, si můžete připomenout zde: 



Přečtěte si
lekno
9. 4. 2020 • 16:37

Nemusí sa on veľmi obávať toho vírusu. Keď p. Hana dokáže s vírusom zatočiť, hádam sa postará aj o to, aby nepoložil jej partnera..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.