Gregorová terčem oplzlých hnusáren: Kvůli Brzobohatému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gregorová terčem oplzlých hnusáren: Kvůli Brzobohatému!

Hanka s mužem svého života.
Hanka s mužem svého života. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek, ara)

Kolem temperamentní Hany Gregorové (67) nemůže být zřejmě chvíli klid. Poté, co se rozhádala s novou majitelkou Divadla Radka Brzobohatého Romanou Goščíkovou (37) i s vlastními dětmi, má za sebou ostrý střet s jedním »fanouškem« na sociální síti.

Nutno podotknout, že to, co ji psal dotyčný pod jménem Jiří Pelat, by kde koho rozhodilo. Nadávkami vážně nešetřil, jak uvádí časopis SEDMIČKA. „Gregorová. Špinavá d*vka. Jen co odešel Radek, tak se začala válet s feťákama. Prase ze Slovenska. Fuj! Máma, d*vka Brzobohatá…,“ rozjel se ve svým myšlenkových pochodech na Facebooku.

Hana si to ale tentokrát líbit nenechala a ihned mu naložila: „Vážený pane Peláte, nebo kdo ví, jak se vlastně jmenujete. Já Vás bohužel nebo bohudík neznám, ale nechápu, kde se ve Vás bere tolik nenávisti vůči mně, čím Vás tak nesmírně irituji, že jste musel sáhnout k vulgarismům nejhrubšího zrna. Tím, že i když tady žiji přes třicet šest let, jsem z Bratislavy, tím, že jsem byla manželkou Radka?“ rozepsala se podle uvedeného magazínu u jeho komentáře.

A pokračovala dál: „I kdyby to byly tyhle motivy nebo jiné, není to důvod vyjadřovat se na sociálních sítích patřících divadlu ani kdekoliv jinde vulgárním způsobem. Žiji svůj soukromý život, do kterého Vám mimochodem nic není, jak mi vyhovuje, a svůj pracovní život věnuji naplno našemu divadlu, které miluji. Naštěstí, k Vašemu nemilému překvapení, mám kolem sebe hromadu dobrých přátel, úžasných kolegů a nespočetně mnoho spokojených diváků, kteří nám fandí. Mohli bychom Váš ubohý komentář vymazat, ale ať lidi vidí, kam malost, závist a komplex neúspěchu může člověka přivést,“ nenechala se rozhodit herečka, která ještě na závěr dotyčného muže vyzvala, ať za ní klidně osobně zajde, že to spolu mohou probrat osobně. Neváhala mu popřát dokonce šťastný život.

Hana Gregorová promluvila o tom, proč prodala divadlo, které bylo památkou na jejího zesnulého muže Radka: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
20. 9. 2019 • 09:12

Neztotožňuji se s vulgárními komentáři vůči Haně Gregorové, ale jedno si nejspíše neuvědomuje. Je veřejně známá osoba. Já sama nechápu, proč PRODALA divadlo, které budovala s Radkem Brzobohatým. Ten byl jistě pyšný na divadlo, které neslo jeho jméno, přijde mi to jako neúcta k němu samému. Kdyby si nezřídila nové divadlo, tak by to nebylo tak hrozné. Že by šlo o peníze, které prodejem získala, vypočítavost . její soukromý život, je její, když jí vyhovuje žít s mužem, který by mohl být jejím synem , je to její problém. Jsem v přibližném věku, ale muži mladší mne nezajímají.

mbmb
20. 9. 2019 • 07:38

Osud vsech bab co maji stare dedky Doma, nevi pak co by obstastnili V zivote se za vse zaplati ,ona je to stejne nestesti jako Vendula Svobodova , dalsi vdovy jsou v poradniku. Jen tak dale

nicnezpravda
19. 9. 2019 • 17:40

Má pravdu ten pán.Nemusel být vulgární,ale je to pravda že se valí s fetakem..

aviibab@...
19. 9. 2019 • 15:57

DISKUSE K ČLÁNKU
mirka46
13. 9. 2018 • 09:35
Bábě totálně hrabe a "mladej" se baví !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.