Gregorová má postavičku jako lusk: Tohle je tajemství jejího úspěchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Gregorová má postavičku jako lusk: Tohle je tajemství jejího úspěchu!

Hana Gregorová po boku mladšího partnera září.
Hana Gregorová po boku mladšího partnera září. (Aha! )

Haně Gregorové (67) by mohl její štíhlou postavu leckdo závidět. Herečce se před lety podařilo zhubnout neuvěřitelných 20 kilo a dodnes se jí daří váhu víceméně udržet. Jediná její neřest je prý čokoláda.

Gregorová se nechala hubnutím inspirovat od kamarádky. "Moje kamarádka z Bratislavy tehdy hodně zhubla, a to nebyla nijak nemocná. Mě pak navedla na takový sirup, který jsem deset dní pila, a pak jsem si řekla, že budu jíst lépe, častěji, ale hodnotně,“ řekla Super.cz Gregorová.

Avšak pokud si myslíte, že pití sirupu vám zaručí úbytek na váze, musíme vás zklamat. „Motivovala jsem se tím, že do půl roku se musím vejít do věcí, které jsem už neoblékla. Potěšilo mě, že jsem to dokázala. A to oblečení, co jsem měla, když jsem byla silná, jsem dala okamžitě pryč, aby se to už nikdy nevrátilo,“ řekla herečka.

Přestože se jí štíhlá postava daří udržet, i ona má svou neřest - čokoládu. „Když mám nějaký stres, nebo je toho hodně, tak si prostě koupím čokoládu. A klidně ji sním, ale to je třeba jednou za tři čtyři neděle. Ale jinak sladké nemusím,“ říká.

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
10. 5. 2020 • 08:28

Pobavila jsem se, fotografie s postavičkou jako lusk. Ta fotografie, kde jsou oba s cigaretou, brrr . Jak je níže uvedeno v komentáři, spíše jako maminka se synem. Nikdy bych jako žena nemohla mít vedle sebe partnera s tak rozdílem věku několik desetiletí. Vážím si sebe.

eremita
9. 5. 2020 • 22:54

No, zhubnout 20kg je jedíné pozitivum, průšvih je s nerovnou přebytečnou kůží - hlavně na břiše a pažích, povislá brada a ještěrčí krk se nenapne. Proti věku není léku....

lekno
9. 5. 2020 • 20:30

Tak to prehnali s tou "postavičkou jako lusk", ale podobné "vydarené" nadpisy sú tu bežné.. No odišla istá nadváha, nedá sa poprieť. Zabral motív, za ktorým sa určite skrýva jej oddaný "Luskáčik". Aj kvôli nemu p. Hanu opustilo 20 kíl ťažoby. Hádam už navždy.. O jej zázračnom sirupe na chudnutie sa asi už viac nedozvieme, čo je moc smutné.. Treba si poradiť aj bez neho..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.