Slavné krásky: Jak si hlídají stárnoucí dekolt? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slavné krásky: Jak si hlídají stárnoucí dekolt?

Susan Sarandon s dcerou Eva Amurri
Susan Sarandon s dcerou Eva Amurri (profimedia.cz)

Péče o obličej patří ke každodenní rutině každé ženy, když ale dojde na oblast krku a dekoltu, většina dam má černé svědomí. Co dělají světové krásky, aby jejich výstřih i s postupujícím věkem pokaždé oslnil. Jaké jsou jejich tipy?

Susan Sarandonová (73): Menší spodní prádlo!
Hollywoodská hvězda sází na upnuté topy, korzety, v krajním případě o jedno číslo menší spodní prádlo. I díky tomu si i po sedmdesátce může dovolit hlubší výstřihy než její vrstevnice.

Kim Kardashianová (39): Tělová lepicí páska
Reality star a návrhářka nedá dopustit na lepicí tělové pásky a jednu takovou, kterou sama pomáhala vyvíjet, přidala do své kolekce SKIMS. Jsou prý komfortní k pokožce, zvednou poprsí do požadované výše, a dokážou dokonce nahradit spodní prádlo.

Kelly Brooková (40): Ponožky v podrdě!
Ta svá tajemství bujného a prvotřídního výstřihu nechtěla prozradit, ale udělala si na Instagramu legraci, že si podprsenku vycpává od dětství ponožkami. Jako by to zrovna ona potřebovala!

Jennifer Lopezová (50): Krémy a zase krémy!
Aby pokožka získala zpátky svoji hydrataci a pružnost, neobejde se bez kvalitního oleje či hydratačního krému. To dobře ví i herečka a zpěvačka, která se natírá pokaždé, když má příležitost. Kromě toho se vyhýbá sluníčku.

Liz Hurleyová (54): Spí v podprsence!
Jakkoli to může být nepříjemné, modelka a herečka pokaždé uléhá ke spánku v podprsence. A jak je vidět na jejím nestárnoucím poprsí, ta nepříjemnost rozhodně stojí za to.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.