Gregorové tečka za životem s Brzobohatým: V ceně 19 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gregorové tečka za životem s Brzobohatým: V ceně 19 milionů!

Hana Gregorová líbá hrob manžela Radka Brzobohatého
Hana Gregorová líbá hrob manžela Radka Brzobohatého (David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Prodáno! Vdova po Radkovi Brzobohatém (†79) udělala devět let po jeho smrti definitivní tečku za životem se slavným hercem. Prodala za 19 milionů korun jejich luxusní vilu v Říčanech, kde žili.

Jenže! V loňském inzerátu, který se objevil na začátku července, chtěla za vilu o rozloze 242 metrů čtverečních 22 milionů korun. Podle zjištění deníku Aha! ji ale prodala levněji, přesně řečeno o rovné tři miliony. V kupní smlouvě podepsané mezi Gregorovou a novou majitelkou letos 24. května je totiž uvedena částka 19 milionů.

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...

Peníze na účet

Dům nově patří ženě z Prahy, které je pouhých 36 let. Ve smlouvě měla jasně napsáno, že veškeré finance musí do deseti dnů od podpisu zaslat či vložit na specifikovaný bankovní účet. To se také stalo a následně tak z katastru jméno Gregorové jako dědičky nemovitosti zmizelo. Herečka se do uzávěrky vydání k prodeji rodinné vily pro deník Aha! nevyjádřila.

6+kk Vila po Radkovi Brzobohatém je členěná jako 6+kk, jsou v ní čtyři ložnice, moderní kuchně a koupelna s rohovou vanou. K domu patří také rozlehlá zahrada s krytým bazénem 6 x 8 metrů, pergola o 32 metrech čtvrečních , zimní zahrada s vířivkou a na pozemku je ještě menší domek 2+1 na 55 metrech čtverečních.

Taťána Gregor Brzobohatá mluví o spolupráci s Pierrem Richardem a své nadaci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.