Co na to Taťána Kuchařová? Utajené výlety Ondřeje Brzobohatého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co na to Taťána? Utajené výlety Ondřeje Brzobohatého!

Ondřej Gregor (Brzobohatý) a Taťána.
Ondřej Gregor (Brzobohatý) a Taťána. (Profimedia.cz/Empresa media)

Syn legendárního herce Radoslava Brzobohatého (†79) a Hany Gregorové (68) je, pokud jde o hudební vlohy, jednoznačně Bohem políbený. Toho si už všimli i v zahraničí, kam se Ondřej Brzobohatý (38) pravidelně vydává, pokud zrovna všechno neblokuje pandemie.

Podle časopisu Sedmička talentovaný skladatel a muzikant zabodoval třeba v Jižní Koreji, kam prodal licenci na svůj muzikál Legenda jménem Holmes. Dost často prý ale Ondřej vyráží i do New Yorku. Protože se netají prý tím, že má zálusk i na západní diváky. „Mám pár kamarádů na Broadwayi, s nimiž se velice rád scházím – choreografka, režisér, pár producentů a můj nejoblíbenější mentor John Kander, který napsal třeba píseň New York, New York pro Sinatru nebo muzikály Chicago, Kabaret, Řek Zorba. Úchvatný člověk. Toho tam občas chodím navštěvovat a úplně se mi chce brečet, jak dlouho jsem ho neviděl,“ měl si postesknout v rozhovoru U Kulatého stolu.

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video se připravuje ...

Brzobohatý údajně věří, že všechny cesty jsou otevřené, když člověk maká a nepolevuje. Proto se v New Yorku snaží navázat správné kontakty, bez nichž by to nešlo. „Jde spíš o to, že si sonduju, co je možné a co možné není, ptám se a trochu si vytvářím nějakou cestu, která by eventuálně možná byla, protože si myslím, že člověk je schopný dosáhnout úplně čehokoliv a neexistují vůbec hranice, zvlášť v dnešním světě. Jen je třeba pro to dělat maximum, být vytrvalý, mít trpělivost, a i když se to pak nestane, budete mít minimálně dobrý pocit z toho, že jste se o to pokusili,“ je přesvědčený. Kde ale v jeho momentálních plánech pak figuruje manželka Taťána Gregor Brzobohatá?

Prostor X: Rozhovor s Taťánou Kuchařovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
26. 3. 2021 • 16:19

Ano celý svět čeká na Gregora. A teď tu o Perníkové chaloupce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.