Brzobohatý o vztahu s Táňou: Uvědomil jsem si, že to není úplně dobrá cesta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brzobohatý o vztahu s Táňou: Uvědomil jsem si, že to není úplně dobrá cesta

Ondřej Gregor Brzobohatý, Taťána Gregor Brzobohatá
Ondřej Gregor Brzobohatý, Taťána Gregor Brzobohatá (Profimedia)

Karanténa vyvolaná koronavirovou pandemií hmotnosti Čechů příliš neprospěla. Své o tom ví i Ondřej Gregor Brzobohatý (37), který přiznal, že přibral pár kil. V tloustnutí ho podpořila i jeho manželka Taťána Gregor Brzobohatá (32), se kterou přebytečná kila pak i shazoval.

Ačkoliv dle svých slov během karantény nezpohodlněl, rozhodně jedna změna nastala. Konkrétně na ručičce váhy. „V tomto směru jsem trochu zhřešil, ale jakmile ručička na váze přesáhla sto kilo, tak jsem si uvědomil, že to není úplně dobrá cesta,“ svěřil se webu iDNES.cz s dovětkem, že nyní je už zpět na původním čísle.

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah.

Video se připravuje ...

A jak se mu vlastně přebytečná kila podařila shodit? „Nepřejídat se a vynechat pivo, protože pivo mně hned udělá takovouhle tvář a jde mi to všude možně. Takže jsem vynechal chmel a na večer prostě nebyla takzvaná bílá milenka, lednice,“ prozradil.

Brzobohatý však nebyl jediný, kdo během karantény zhřešil. Se svou manželkou táhnou doslova za jeden provaz. „My kolikrát sdílíme tu bílou milenku společně. Ne, ona je výborná. My společně rádi tloustneme a společně i rádi hubneme, takže v tomto jsme fakt parťáci a je to zábavné. Ona se nijak zásadně neomezuje a navíc Taťána hodně cvičí a sportuje, chodí běhat,“ řekl hudebník.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zeno
11. 7. 2020 • 19:33

Nějak přemýšlím v čem jsou uvedení jedinci tak slavní. Mladý Brzobohatý po fotrovi ci si ještě zdokonalil hrou na hudební nástroje. Nic dalšího a zajímavého nemá. Nebýt slavného fotra tak je to nula. Kuchařová je bývalá miss a jak dlouho z toho chce těžit je otázka času.. Za několik let po nich nevzdechne žádný občan ČR a půjdou do zapomnění.

1pravda1
10. 7. 2020 • 20:01

A o čem má psát, no přibral, zhubl, ale 4 roky touží po dítěti od svatby a ona ani neví, jestli může mít děti. Přesto stále Taťána dítě okládá, a on touží a touží, nechce být starý otec tak jako jeho otec. Je prostě sobecká, myslí si, že bude plodná navždy... je mi ho líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.