Ondřej a Taťána v koncích? Brzobohatý promluvil o rozvodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ondřej a Taťána v koncích? Brzobohatý promluvil o rozvodu

Ondřej Gregor (Brzobohatý) a Taťána Kuchařová
Ondřej Gregor (Brzobohatý) a Taťána Kuchařová (Profimedia.cz/Empresa media)

Už sedm let tvoří Ondřej Brzobohatý (37) a manželka Taťána Gregor Brzobohatá (32) velmi stabilní pár, kterým asi hned tak něco neotřese. Jistého úskalí ale hudebník přece jen cítí. Co by mohlo být potenciálním nebezpečím pro jejich harmonické manželství?

Jestli něco jako láska na prvním pohled existuje, tak tito dva jsou toho patrně živoucím důkazem: „Byl to strašný masakr! Od začátku bylo jasné, co se děje, ale ani jeden z nás nebyl ochotný dát to tomu druhému najevo. Takže jsme hráli ty povinné hry. Tvářili jsme se, že si nejsme jistí, jestli večer můžeme, že se musíme podívat, jestli tam něco nemáme, a takové další hlouposti…. Přitom jsme přesně věděli, že tam nic nemáme. Až to prostě vygradovalo k tomu, že nebylo pomoci,“ zavzpomínal Ondřej Brzobohatý pro slovenský časopis Eva na první okamžiky vzplanutí s dovětkem, že v manželství už nemůže být práce na prvním místě. A zatímco pro něj tam dříve hudba byla, pomyslné žebříčky se mu díky vztahu s Taťánou proměnily.

Že by je ale v budoucnu rozdělil showbyznys, jak se tomu v těchto vodách poměrně běžně děje, obavu nemá. „Nemá šanci, je strašně slabý proti tomu, co je mezi námi. Jediný, kdo by to mohl zkazit, jsme my sami,“ je si Ondřej vědomý skutečného ohrožení.

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milesmiles
22. 10. 2021 • 23:26

Lepší hned se rozejít než si kazit život rodina Brzobohatý je katastrofa může mít děcko hezká žena než bude stará. ..

-bello-
10. 6. 2020 • 17:24

libor17@...
docela dobře vím, že Taťána je hloupější, než on a není známo, že by na ni byla fronta.Pokud vím, tady jí pomáhal vehementně z Magistrátu jeden chlapík a Táňa nikam moc v modelingu apod. nedosáhla.Tak se dala na charitu a sem tam fotky, ale jak teď to nevím.A pokud vím, žila v NYC s frajerem z její branže, jenže po nějaké době jí řekl, že je gay.Udělal jí fotky a měly být erotické, ale mě připadly spíš lehce porno. Na druhou stranu je bohatá a může si vybírat lásku, ne jako chudinka outsider Ivana Gottová slávu a přepych a stařeckou nudu.

malavelka
10. 6. 2020 • 11:32

Rozumně uvažující člověk si nedělá vážné známosti mezi modelkama , jelikož tam je sebestřednost a ješitnost u žen prioritou Tedy pouze submisivní jedinec může takový svazek ustát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.