Zmizelá Taťána! Hejda zaskočil Brzobohatého: Je vše OK? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zmizelá Taťána! Hejda zaskočil Brzobohatého: Je vše OK?

Taťana a Ondřej Gregor Brzobohatí.
Taťana a Ondřej Gregor Brzobohatí. (Profimedia.cz/Empresa media)

„Jste asi jeden z mála párů showbyzovejch, který v koroně neotěhotněli. Jsem si říkal, jsou jedni z mála. A máte teďka strašně málo spolu fotek na Instagramu. Je všechno OK?" zaskočil Míra Hejda (37) v pořadu Limuzína svého hosta Ondřeje Brzobohatého (38). Co na to Taťánin manžel odpověděl?

Moderátor pořadu Limuzína na Óčku Míra Hejda zaznamenal do očí bijící změnu v podobě "zmizelé" manželky Taťány na instagramovém účtu Ondřeje Brzobohatého zhruba od listopadu 2020: „Když se takhle podíváš zpátky. To mě na to přivedlo. Tak koukám aktuálně, čím se bavíš a co děláš. Tak si to projíždím a tak si říkám, to je divný, že tady nemají žádnou společnou fotku!"

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video se připravuje ...

„Já si myslím, že to je právě proto, že já jsem se s Intagramem začínal víc kamarádit až teď v období pandemie. A vlastně, jak to teď umím víc ovládat a jak si tam umím dávat víc vlastní věci, tak už vlastně tam nedávám ...," zněla Ondřejova rozpačitá obhajoba absence společných fotografií s manželkou Taťánou (33). Prý je ale doma rozhodně vše v pořádku ...

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdengregr
27. 4. 2021 • 15:18

Někdy asi ke štěstí nejsou třeba děti. Zrovna tihle si vystačí s prací a spolu navzájem a jsou happy. Sympatická dvojka, on už přestal s tou přehnanou arogancí a ona je prostě Miss. Přeju jim to

alexa-lexa
27. 4. 2021 • 14:47

No nějak mlhavě se mi vybavuje, že on kdysi prohlásil, že děti nechce, že kvůli tomu krachlo jeho první manželství, že ona chtěla dítě on ne. Je to prostě sebetřednej panák a ta jeho nynější je jen věšák na hadry.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.