Přesun Gregorové do tajného úkrytu: Něco je špatně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přesun Gregorové do tajného úkrytu: Něco je špatně?

Maďarská vilka Hany Gregorové v Rajce chátrá
Maďarská vilka Hany Gregorové v Rajce chátrá (Profimedia, archiv)

Je tomu už hodně let, kdy si herečka Hana Gregorová (68) koupila malý řadový domek v maďarské Rajce. Tehdy ještě žila s Radkem Brzobohatým a v nemovitosti pobývala hlavně tehdy, když natáčela na Slovensku. Jenže teď je tam prý mnohem častěji než dříve. 

Sousedi z maďarské vesničky totiž zaregistrovali, že v Rajce trávila i Vánoce, dům byl slavnostně nasvícený, a podle slovenského webu Šarm ani teď nebývá dlouhodobě opuštěný. Také na Velikonoce se před obydlím objevil zajíc, stažené rolety nebývají na domu ani v současnosti. Znamená to, že se Gregorová se svým mladým hřebečkem natrvalo přesunula za hranice?

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém!

Video se připravuje ...

Pravdou je, že luxusní dům v Říčanech, který si koupili ještě s Radkem Brzobohatým, stále nabízí k prodeji jistá realitní kancelář. A v Maďarsku stoprocentně nečelí Gregorová nadměrné pozornosti, které se jí zejména kvůli vztahu s mladším partnerem v Praze jednoznačně dostává. Možná se herečce nakonec klid a soukromí zalíbily natolik, že už ani po návratu do Česka netouží. Byť má v Praze obě děti - syna Ondřeje a dceru Rolu. 

Gregorová má Koptíka opět nablízku: Strávil celou noc v jejím domě!



Přečtěte si
ceskarebelka
29. 5. 2021 • 12:35

Ani jeden dům se mi nelíbí a už vůbec bych to nenazvala luxus. Ani pisatel je mimo. Jen by mě zajímalo za kolik ten luxusní dům prodává.

stoura
29. 5. 2021 • 05:53

Jen ať si tam klidně zůstane i tím svým nabíječem, myslím, že tady nikomu chybět nebude!!!

-bello-
28. 5. 2021 • 23:31

Až tak luxusní dům v Říčanech to není a cenu nadsadila, proto ještě neprodala .To co vidím za domeček v Maďarsku n e n í vilka, nýbrž něco, jako v Praze Solidaritě ty domky ( jeden čas měla i Rottrová ).Domky nouzovky.
Takže s hodnocením " vilky " prrrr .
Jinak ta baba může zůstat a se už nevracet ,.Je skoro doma, i když hitoricky ne, protože Maďaři Slováky hodili přes plot do Česka Masarykovi

Jelimanek
28. 5. 2021 • 16:19

Hleď na můj svícen, tvrdne mi kašpárek, udělal jsem tě 3 krát dokola, jsi ale nenasytná potvora

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.