Eva Vosková: Nad Bohdalovou a Brejchovou vyhrála boj o Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Vosková: Nad Bohdalovou a Brejchovou vyhrála boj o Brzobohatého

Gregorová Brzobohatého i přes jeho zálety pořád milovala.
Gregorová Brzobohatého i přes jeho zálety pořád milovala. (Aha! – Pátek, Machan, Souček, Kopáč)

Byla jediná, kterou si F. L. Věk v podání Radka Brzobohatého (†79) nakonec vybral. Márinka v podání Evy Voskové (72) převálcovala Jiřinu Bohdalovou (91) i Janu Brejchovou (80). Právě ji si totiž odvedl charizmatický kupec k oltáři.

„Bylo to nádherné natáčení, nevídaná paráda, ale na druhou stranu je pravda, že nemám moc srovnání, protože jsem toho moc netočila,“ řekla Eva Vosková, dcera jedinečného herce Václava Vosky (†63). „Seriál F. L. Věk byl mimořádný. Režisér František Filip byl taky bohem požehnaný. Měl jedinečný dar lidsky herce vést,“ dodává Eva, hvězda seriálu točeného podle románu spisovatele Aloise Jiráska. 

Hana Gregorová, vdova Po Brzobohatém: Co vzkázala jeho milenkám?

Video se připravuje ...

U herectví ale ani přes tuto zkušenost nezůstala, i když neutekla daleko. Učí na Pražské konzervatoři, odkud poslala do světa mnoho oblíbených hereček a herců jako například Lindu Rybovou (47), Sabinu Laurinovovu (50), Matouše Rumla (37) či Jana Dolanského (44). „Od Honzy už učím i jejich děti,“ usmívá se Vosková. Mrzí ji, že všechny vyjmenovat nemůže. „Ale občas si říkám, že naši absolventi se v televizi uplatňují lépe než ti z DAMU,“ upozorňuje hrdě.

Nikdy prý nelitovala, že opustila herectví. „Mám svou práci moc ráda, nedělám ji z nouze. Zůstala jsem vlastně v oboru, mám z toho radost,“ ujišťuje Eva. I její dvě děti, vnuci Václava Vosky, zůstaly v uměleckých oborech. Syn Ondřej vystudoval konzervatoř a dělá v produkci, organizuje různé akce. Dcera Markéta pracuje po studiích produkce na DAMU v Divadle Viola.

Zloděj v kostýmu jeptišky dopaden! To on okradl vdovu po Brzobohatém!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
27. 11. 2022 • 10:20

Nevěřím tomu, že Gregorka promíjela Brzobohatému nějaké zálety. Když rozbila a rozvedla jeho manželství s Bohdalovou, už ho ta slovenská trhovkyně předělala k obrazu svému a Radek měl, jak se říká po ptákách. Navíc celé jejich manželství Gregorová prezentovala, jak je jejich láska pevná, stálá a nikde žádný mráček.

AliAlice
27. 11. 2022 • 09:47

Tak to s tou babou udělal opravdu terno !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.