Tabu u Brzobohatého! O tom ani slovo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tabu u Brzobohatého! O tom ani slovo!

S Radkem Brzobohatým (†79) prožila Hana Gregorová v manželství 31 let.
S Radkem Brzobohatým (†79) prožila Hana Gregorová v manželství 31 let. (Text: D. Turek, H. Höschlová Foto: M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, M. Hykl)

Na Radka Brzobohatého (†79) vzpomíná okolí nejen jako na skvělého herce, ale také jako na muže, který si nestěžoval. Mluvit o nemocech pro něj bylo tabu a sentiment, ten do jeho života taky nepatřil. 

Nezapomenutelný profesor Karda ze Sněženek a machrů o sebe dbal do posledních dní. I přes pokročilý věk lyžoval, hrál basket, házenou, tenis i ping pong. Případné slabosti léčil po svém - dobrou slivovicí. „Umí vyléčit některé neduhy líp než léky,“ říkával.

Také nesnášel sentiment. S heslem: „Nepláčeme. My si radši děláme různé krávoviny a překvapovačky,“ se dožil téměř 80 let. Radek Brzobohatý zemřel den před jejich oslavou kvůli prasklé výduti na břišní aortě. Lékaři o jeho život bojovali 41 minut, legendárního herce se však již zachránit nepodařilo. 

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.